Buscar

Nou mètode de dolçaina

Ha eixit a la venda el primer volum de la nova metodologia “Estudiant la dolçaina. Mètode elemental” dels autors Cristina Martí, Rafa Soriano i Xavier Richart. 

Aquesta nova publicació “Estudiant la dolçaina. Mètode elemental” és un nou mètode de iniciació a la dolçaina o xirimita, i està adreçat a tots les persones sense distinció que vullguen conèixer i començar a interpretar correctament el nostre instrument.

Aquesta nova edició comptarà de quatre nivells i el plantejament dels continguts i objectius propis del instrument està perfectament coordinat amb la programació de llenguatge musical en el grau elemental de l’ensenyament oficial. Tot presentat d’una manera divertida i senzilla per un personatge conductor anomenat “Xiri”.

L’alumne/a té que ser conscient des del primer moment que la dolçaina és un instrument que interpreta bàsicament música tradicional, per tant, la major part dels exercicis estan basats en melodies i cançons populars valencianes perfectament adaptades a les característiques del nostre instrument. També s’inclou un cd amb arranjaments dels exercicis i tocates.

El podeu aconseguir en qualsevol tenda de música o llibreria i també en Rivera editores www.riveraeditores.es



web search history . how to check if a site is down

Comparteix

FVDIT PRODUCCIONS

Música i Territori--- vol. 1

Primer disc de la col·lecció de discos anomenats Musica i Territori un projecte de la FVDiT. En aquest primer lliurament estan representades les comarques de...

Ràdio
Podcast

Benvinguts a les emissions de XIRIMITA Ràdio

Punt de trobada de la música al voltant dels nostres instruments més tradicionals.

Buscar