Buscar

Primer Curs de direcció de Colles

Tal i conforme es va exposar a la reunió de l’Assemblea extraordinària celebrada el passat dia 1 d’Octubre a Castelló, la FVDT vol oferir un nou programa de formació als musics dels grups i colles que la formen.

 Els objectius d’aquest pla formatiu són.

  1.  Oferir amb l’ajut de la FVDT formació en matèries que ajuden als musics a gaudir més de la seua afició, i que normalment no s’ofereixen dins del ritme habitual de les seues escoles de música.
  2. Millorar progressivament el nivell dels grups federats.
  3. Promocionar la relació entre els músics que formen els grups federats.

 Es per això que es vol programar un curs continuat de direcció musical destinat a tots aquells interessats en aquesta tasca, on es pretén donar informació de tots els aspectes formatius que ha de englobar una persona que vullga dirigir un grup. El pas de l’individualisme a la col·lectivitat evidencia la necessitat de comptar amb algú que puga dirigir el grup, que a banda de conèixer els instruments (Dolçaines i percussions), sàpiga enllestir el treball d’un conjunt.

 En aquest moment és necessari que algunes colles vullguen participar en qualitat d’amfitriones i colla pilot per a alguna de les sessions programades del curs. Si la vostra colla està interessada en participar-hi, ha d’omplir el full d’inscripció adjunt i remetre’l a la adreça formacio@xirimita.com.

 Les classes es desenvoluparien un dissabte o diumenge cada mes i mig, amb horari intensiu de matí i vesprada.

La participació consistiria en proporcionar un lloc amb dos espais per a que els mestres puguen impartir les seues classes, i els alumnes puguen escriure i prendre notes, així com disposar de faristols per a poder posar les seues partitures. Al final de la jornada, participar en una classe com a grup de pràctiques per als alumnes, a la qual s’ha d’aportar el material necessari per a la realització de les obres, i per suposat els musics.

La FVDT intentarà proporcionar una activitat a la colla amfitriona per a omplir una bona jornada de convivència mentre els alumnes es troben a les classes teòriques (matí).

[download id=”26″]

[download id=”27″]

Comparteix

FVDIT PRODUCCIONS

Música i Territori--- vol. 1

Primer disc de la col·lecció de discos anomenats Musica i Territori un projecte de la FVDiT. En aquest primer lliurament estan representades les comarques de...

Ràdio
Podcast

Benvinguts a les emissions de XIRIMITA Ràdio

Punt de trobada de la música al voltant dels nostres instruments més tradicionals.

Buscar