Buscar

VIII Festival de Colles i 4ª edició Reconeixement Passet a Passet a Cocentaina

El proper dissabte 03/03/2012, a les 19.00h vesprada, al centre El Teular de  Cocentaina es celebra el VIII Festival de Colles i 4ª edició Reconeixement Passet a Passet, on el guardo d´aquest any s’ha concedit  “al Seminari de Musica del Institut Pare Arques de Cocentaina”,degut als tallers monogràfics i pràctics que porta en davant desde l´any 2006, en l´ensenyament practic de la dolçaina.

Aquests tallers estan organitzats per a 4º de E.S.O. amb un resultat molt positiu en cuant acceptació dels alumnes. Els tallers monogràfics estan dinamitzats i han segut creats per el mestre de musica Josep Alcover i Pons.Vos passem el cartell per a que feu difusió del esdeveniment,a les colles de la FVDT,i tot el món tinga coneixement del mateix.També dir-vos que la colla protagonista i convidada aquest any es la “Brama”de Bonrepòs i Mirambell.

Comparteix

FVDIT PRODUCCIONS

Música i Territori--- vol. 1

Primer disc de la col·lecció de discos anomenats Musica i Territori un projecte de la FVDiT. En aquest primer lliurament estan representades les comarques de...

Ràdio
Podcast

Benvinguts a les emissions de XIRIMITA Ràdio

Punt de trobada de la música al voltant dels nostres instruments més tradicionals.

Buscar