Buscar

Concert Benèfic de l’Associació SENAD a Alcúdia

L’associació Senad ens convida a un acte únic, on grans professionals del tabal i la dolçaina juntament amb la coral nova creació de l’Alcúdia s’uniran per oferir un concert benèfic en benefici de Senad. Tindrem la participació de Xavier Richart, Ferran Cantó, Dani Miquel, Rafael Doménench, Tobal Rentero, Borja Granell, Josep Maria Reïllo, Joana silvestre, l’escola municipal de l’Alcúdia, la colla de Museros, d’Alcàsser, València, d’Ontinyent, A caramull i Metalls de la Filharmònica de l’Alcúdia.
L’acte està previst per al dia 27 d’abril  a les 19.30 h. a la casa de la cultura de l’Alcúdia. Els donatius recaptats aniran destinats al projecte  “Donant la nota ” on el preu  de l’entrada serà de 5€. En aquest projecte es pretén portar la música a tot els xiquets amb capacitats diverses perquè tinguen les mateixes oportunitats d’acostar-s’hi que qualsevol altre xiquet.
 

Comparteix

FVDIT PRODUCCIONS

Música i Territori--- vol. 1

Primer disc de la col·lecció de discos anomenats Musica i Territori un projecte de la FVDiT. En aquest primer lliurament estan representades les comarques de...

Ràdio
Podcast

Benvinguts a les emissions de XIRIMITA Ràdio

Punt de trobada de la música al voltant dels nostres instruments més tradicionals.

Buscar