Buscar

Nou quadern de música: Flabiol

Informar-vos de la publicació del quadern de música Flabiol. Des d’Edicions Bromera i la Federació Valenciana de Dolçainers i Tabaleters pensem que aquest quadern pot ser una eina molt útil per a l’aprenentatge de la dolçaina.
Ens trobem davant d’un material que proporciona als docents de música i de dolçaina una sèrie de cançons que permeten treballar la destresa instrumentística. Hi trobareu tocates populars amb bases musicals per a interpretar-les d’una manera ben divertida, amb instruments tradicionals que faran de karaoke (tarotes, sac de gemecs, flautes celtes…), per la qual cosa el llibre s’acompanya d’un CD.
portada
 
Les obres estan seqüenciades pel nivell de dificultat, i van afegint noves digitacions progressivament, de manera que l’aprenentatge resulta senzill i motivador. Així doncs, creiem que és un material molt recomanable per a les escoles de dolçaina, ja que no existeix cap manual de flabiol amb aquestes característiques.
Si esteu interessats a conéixer el material o adquirir-lo, podeu posar-vos en contacte amb Edicions Bromera al telèfon 96 240 22 54 o a l’adreça comercial@bromera.com.
Esperem que aquesta informació siga del vostre interés i aprofitem l’ocasió per a enviar-vos una salutació cordial.

 

Bernat Bataller

Edicions Bromera

Comparteix

FVDIT PRODUCCIONS

Música i Territori--- vol. 1

Primer disc de la col·lecció de discos anomenats Musica i Territori un projecte de la FVDiT. En aquest primer lliurament estan representades les comarques de...

Ràdio
Podcast

Benvinguts a les emissions de XIRIMITA Ràdio

Punt de trobada de la música al voltant dels nostres instruments més tradicionals.

Buscar