Buscar

La Colla el Falçó de Teulada ens convida a la “Cantada a la fresca 2013”

Un altre any entrem en la recta final del mes d’agost i com ja va sent costum, la Colla el Falçó, Associació de dolçainers i tabaleters de Teulada, enceta els preparatius d’una nova edició de la “Cantada a la fresca”, a la qual us invitem a participar.
Volem prosseguir, d’igual manera que ho hem fet en edicions anteriors impulsant i difonent el gust per cantar a la manera tradicional, ja que considerem que aquesta és la millor manera de promocionar, divulgar i salvaguardar una manifestació del nostre patrimoni cultural immaterial que s’ha vist progressivament arraconada i a punt de desaparèixer.
L’edició de la “Cantada a la fresca – 2013”, l’hem organitzada, per a la nit del dissabte 21 de setembre, i desitgem que aquesta nit es convertisca, com en edicions anteriors, en un dels encontres anuals de les persones que tenen gust pel cant d’arrel tradicional en qualsevol dels seus pals i modalitats, una cantada oberta a totes les persones que encara coneixen i canten les nostre cançons.
En documents adjunt us trametem el cartell amb el programa de la “Cantada a la fresca – 2013” i la butlleta d’inscripció (individual i per a grups, que donada la capacitat d’aforament de la zona d’actuació no podran superar, en cap cas, les 10 o 12 persones), que a més d’esperar que ens la retorneu emplenada us demanem li doneu la màxima difusió entre les persones que considereu oportú, a fi que s’incremente el nombre de persones que participen en aquest encontre.
Programa de la “Cantada a la fresca – 2013”
Lloc de celebració:
Plaça de l’Església de Teulada (en cas d’inclemència meteorològica la “Cantada a la Fresca” es celebrarà al Saló d’Actes de l’Ajuntament de Teulada)
Horaris:
A les 21.00: recepció de les persones que participen en la “Cantada a la Fresca – 2013”. Confirmació de la inscripció i lliurament de tiquets d’invitació per al sopar a la plaça.
A les 21.30: sopar a la fresca. Hi haurà taules i cadires muntades a la plaça per al sopar de les persones cantadores, acompanyants i públic en general, dins l’ambient de la festa (sopar a preu popular per a acompanyants i públic).
A les 23.00: “Cantada a la Fresca – 2013”.
Inscripcions:
Per correu electrònic: xirimitersdeteulada@yahoo.es
Informació telefònica:
mòbils: 620 614 045 / 659 537 299

Comparteix

FVDIT PRODUCCIONS

Música i Territori--- vol. 1

Primer disc de la col·lecció de discos anomenats Musica i Territori un projecte de la FVDiT. En aquest primer lliurament estan representades les comarques de...

Ràdio
Podcast

Benvinguts a les emissions de XIRIMITA Ràdio

Punt de trobada de la música al voltant dels nostres instruments més tradicionals.

Buscar