Buscar

Jornades sobre Escoles de Música i Contractació de professorat de la FSMCV


La FSMCV organitza unes jornades per a l’anàlisi dels següents punts:

* NOU DECRET D’ESCOLES DE MUSICA
S’abordarà la publicació del nou Decret 91/2013, del Consell, de 5 de juliol, pel qual es regulen les escoles de música de la Comunitat Valenciana.
*CONTRACTACIÓ DEL PROFESSORAT
S’abordarà la problemàtica relacionada amb la contractació del professorat en les escoles de música de la Comunitat Valenciana: tipus de contractes, cotitzacions a la Seguretat Social, quitances, la figura del voluntari, etc.
Aquesta problemàtica es troba molt vigent, el nou decret és recent i molts dels que tenen escoles registrades encara no el coneixen i en general al nostre àmbit no és el que sol ser habitual, amb problemes posteriors derivats de la incorrecta situació laboral del professorat, problemes de tipus fiscal, etc…
Desde la directiva de la Federació Valenciana de Dolçainers i Tabaleters hem pensat que aquestes jornades també ens poden interessar as grups de dolçainers i tabaleters, a banda d’haver rebut la informació de que el representant d’algun grup volia anar. Per això hem fet contacte amb Josep Almeria president de la FSMCV per consultar si podíem fer partícips a les colles i grups de la FVDT, a la qual cosa ens han contestat favorablement.
L’activitat es presenta en 3 sessions provincials de igual contingut i durada: 14 de setembre, Villena (ALACANT); 21 de setembre Algemesí (VALÈNCIA); 28 de setembre, Sant Joan de Moró (CASTELLÓ). Es pot assistir a qualsevol d’elles. L’assistència a les mateixes és gratuïta (accés lliure fins a completar aforament), prèvia entrega en el moment de l’accés a la sala de la fitxa d’inscripció degudament emplenada. Així mateix, l’elecció de la sessió a assistir és lliure. En el nostre cas caldria posar el nom de la colla i Federació de dolçainers en la fitxa d’inscripció.
Som conscients de que s’arriba una mica tard a la convocatòria de Villena, però queda Algemesí i Sant Joan de Moró, i per darreres situacions que ens han estat comunicades la normalització laboral, fiscal i…social de les nostres escoles és cada vegada més necessària.
Volem agraïr la FSMCV l’oportunitat d’assistir a aquestes jornades i esperem poder col·laborar en més coses en un futur.
La documentació i fitxa d’inscripció la podeu trobar al vincle: http://www.fsmcv.org/page.asp?op1=1&op2=&Id=11709

Comparteix

FVDIT PRODUCCIONS

Música i Territori--- vol. 1

Primer disc de la col·lecció de discos anomenats Musica i Territori un projecte de la FVDiT. En aquest primer lliurament estan representades les comarques de...

Ràdio
Podcast

Benvinguts a les emissions de XIRIMITA Ràdio

Punt de trobada de la música al voltant dels nostres instruments més tradicionals.

Buscar