Buscar

FOLKSONA 2014 – Colònies de música folk per joves intèrprets

L’Associació Cultural “Pont Folk” està realitzant aquest projecte musical des de l’any 2007. L’objectiu és fer una difusió del nostre extens patrimoni musical. Malauradament si no és per iniciatives d’aquest tipus, no arribaria als nostres fills i filles i, entenem que és important conèixer la nostra música com a signes d’identitat del nostre poble.
Projecte musical: Cada any fem una orquestra amb els instruments que els alumnes ens porten des de les diferents escoles de música a què pertanyen (Conservatori, Banda, Escoles de Música Tradicional, etc.). A l’orquestra hi apareixen l’acordió, guitarra, dolçaines i tabals, junts a altres instruments de vent, metall, corda i percussió.
Cada edició la dediquem a un tema. Els mestres de música preparen per grups d’instruments durant tota la setmana, una suite de 25 minuts. Paral·lelament, organitzen unes formacions en què aprenen un repertori de Ball de Plaça. Finalment, el dissabte de vesprada, com a cloenda, interpreten la suite i a continuació, fan ballar a pares, mares i públic assistent.
Activitats: A banda del temps dedicat a la música, tots els dies anem a la piscina, també tenim monitors de temps lliure per organitzar-los activitats lúdiques amb un ambient de convivència i amistat. Tots els anys organitzem uns taller en els quals ens visiten cantants i grups referents en la nostra música en valencià, que expliquen als alumnes la seua biografia, treball i anècdotes.
Podeu trobar més informació al Blog de Folksona o a la seva Pàgina de Facebook

Comparteix

FVDIT PRODUCCIONS

Música i Territori--- vol. 1

Primer disc de la col·lecció de discos anomenats Musica i Territori un projecte de la FVDiT. En aquest primer lliurament estan representades les comarques de...

Ràdio
Podcast

Benvinguts a les emissions de XIRIMITA Ràdio

Punt de trobada de la música al voltant dels nostres instruments més tradicionals.

Buscar