Buscar

V Trobada d’Acordió Diatònic Vila de Muro – Escola de Música Tradicional La Xafigà

Hola a tots i totes,
Us informem que per al dissabte 31 de maig hem organitzat a Muro, a la seu de la Xafigà, un Taller d’Acordió Diatònic que serà impartit per Pere Romaní.

Continuant amb la tasca de difusió i educació que la nostra Escola té com un dels seus objectius dins el mon de la música tradicional, aquest taller ofereix l’oportunitat d’enriquir la interpretació, donar-los l’aire adequat per a cada ball, l’acompanyament, els arranjaments dins el grup, etc.

Les sol·licituds d’inscripció es podran fer cridant per telèfon al 966516901, en horari d’oficina (dimecres de 17 a 20h.), o enviant un correu electrònic a escola@laxafiga.com.
Aquest taller forma part de les activitats programades per a la V Trobada d’Acordió Diatònic Vila de Muro, que aquest any comptarà amb xerrades, taller de ball, presentació d’una revista, sopar popular, actuacions, etc.
Podeu trobar més informació adreçant-vos a www.laxafiga.com
Us esperem i us preguem que doneu màxima difusió a aquesta informació.

cartel la xafigà V trobada d'acordió diatònic

Triptic V Trobada d'Acordió Diatònic

Comparteix

FVDIT PRODUCCIONS

Música i Territori--- vol. 1

Primer disc de la col·lecció de discos anomenats Musica i Territori un projecte de la FVDiT. En aquest primer lliurament estan representades les comarques de...

Ràdio
Podcast

Benvinguts a les emissions de XIRIMITA Ràdio

Punt de trobada de la música al voltant dels nostres instruments més tradicionals.

Buscar