Buscar

Concert solidari Dolç Cinema en Callosa d’en Sarrià

La Colla de Dolçainers i Tabaleters l’Algar de Callosa d’en Sarrià, sota la Direcció de P. Héctor Llorca, ens representarà en una sola sessió un espectacle solidari per a gaudir amb la música de les pel•lícules de l’oest, d’aventures, les bandes sonores més clàssiques, la tendresa de les pel•lícules de Disney i el ritme dels grans musicals. Tots els arranjaments estan realitzats i adaptats per a dolçaines, percussió i altres instruments per Antoni de la Asunción Andrés.
La recaudació de les entrades de Dolç Cinema anirà a benefici de la “Asociación Española Contra el Cáncer” per als seus projectes d’investigació en la lluita contra el càncer.
Les entrades són numerades i poden ser retirades, o be amb antelació en la Tourist Info de Callosa, o el mateix dia del concert en la porta de la Casa la Música, aportant un donatiu de 2€ destinat al citat projecte solidari.
El concert del Dia de la Dona será el diumenge dia 8 de Març a les 19:00h en la Casa de la Música de Callosa d’en Sarrià.
Cartell Dolç Cinema l'Algar

Comparteix

FVDIT PRODUCCIONS

Música i Territori--- vol. 1

Primer disc de la col·lecció de discos anomenats Musica i Territori un projecte de la FVDiT. En aquest primer lliurament estan representades les comarques de...

Ràdio
Podcast

Benvinguts a les emissions de XIRIMITA Ràdio

Punt de trobada de la música al voltant dels nostres instruments més tradicionals.

Buscar