Buscar

Jornada informativa sobre Obligacions Comptables, Impost de Societats i Propietat Intel·lectual dels intérprets i executants

Darrerament a la FVDiT ha rebut moltes preguntes en quant les noves obligacions en matèria fiscal, i més concretament per la qüestió de l’obligatorietat de presentar la Declaració de l’Impost de Societats amb la qual cosa és més necessari que mai el manteniment d’una comptabilitat actualitzada i acurada. Amb la intenció d’aportar informació al respecte hem decidit convocar una jornada formativa sobre aquesta temàtica.
Aprofitem per fer-la coincidir amb una sessió sobre els drets de propietat intel·lectual derivats de l’activitat interpretativa que afecten al nostre col·lectiu en qualitat d’intèrprets els quals, segons la Llei de Propietat Intel·lectual són d’obligada gestió col·lectiva i vencen als 15 anys, així que de la nostra activitat pot ser s’hagen derivat drets que estan gestionant-se des de 2001 i alguns estan ja prop de vèncer.
Aquesta jornada es celebrarà al Centre Cultural d’Almussafes el proper dissabte 11 d’abril de 2015, a partir de les 10 del matí fins les 13:30 aproximadament, amb un descans segons el programa adjunt , on també podreu trobar informació sobre els ponents Luis Vidal de Carrau Corporación y Ximo Soler de Whose Agency.
Esperem que la informació que anem a aportar siga d’interès per a les colles associades i per tant vos preguem que feu un esforç per assistir donada la importància per als moviments associatius que tenen aquests temes.
Vos demanem que confirmeu la vostra assistència així com el nombre de components que vindreu al correu formació@xirimita.com per tal de previndre un espai o altre per a la reunió.
 

Comparteix

FVDIT PRODUCCIONS

Música i Territori--- vol. 1

Primer disc de la col·lecció de discos anomenats Musica i Territori un projecte de la FVDiT. En aquest primer lliurament estan representades les comarques de...

Ràdio
Podcast

Benvinguts a les emissions de XIRIMITA Ràdio

Punt de trobada de la música al voltant dels nostres instruments més tradicionals.

Buscar