Buscar

Concert ADDA d’Alacant Colla El Terròs de Petrer

Amics i amigues de la Música TradicionalLa Colla de dolçainers i Tabaleters El Terròs de Petrer amb motiu del seu 35é aniversari des de la seu fundació, te el plaer de convidar-vos al concert que tindrà lloc al Auditori ADDA de la Diputació Provincial d’Alacant que està situat al passeig de Campoamor d’Alacant el proper dissabte 19 de Setembre a les 19 hores.
En aquest concert extraordinari intervendran també l’Harmonia Societat Musical d’Alacant, els cors de El Campello i de l’Escola de Música Tradicional i Dansa de Petrer, el Ballet de Dori Andreu, El grup de dolçaina i Orgue Ternari i la Muixeranga d’Alacant. Un concert que farà un recorregut per totes les vessants de la dolçaina per donar a conèixer al públic assistent les innumerables possibilitats que huí en dia tenim al nostre instrument.
Si estàs interessat i vols aconseguir la teua invitació has de personar-te a les taquilles del ADDA una hora abans del concert. Si vols també pots aconseguir-les al Carrer Tucuman 8 d’Alacant(servei de Cultura de la Excma Diputació d’Alacant i a les taquilles del ADDA ) des de el dilluns 14 de setembre al divendres 18 de Setembre en horari de 9 a 14 hores.
Vos esperem

Comparteix

FVDIT PRODUCCIONS

Música i Territori--- vol. 1

Primer disc de la col·lecció de discos anomenats Musica i Territori un projecte de la FVDiT. En aquest primer lliurament estan representades les comarques de...

Ràdio
Podcast

Benvinguts a les emissions de XIRIMITA Ràdio

Punt de trobada de la música al voltant dels nostres instruments més tradicionals.

Buscar