Buscar

XVI Aplec FVDiT a Petrer

Enguany serà la Colla de Dolçainers i Tabaleters “El Terròs” de Petrer l’encarregada d’organitzar el 16é Aplec de la Federació. Serà a la tardor de 2015, més concretament des del dia 15 al 17 del mes d’octubre de 2015.
Un Aplec que farà un homenatge al 25é Aniversari del I Aplec de Dolçainers i Tabaleters organitzat a Petrer en l’any 90 i que va ser el punt d’inflexió dels amants de la música tradicional del Tabal i la Dolçaina.
Al nostre grup ens agradaria convidar-vos a vindre a este Aplec de la FVDiT, un esdeveniment que contarà amb exposicions, xarrades, concerts, danses, cercaviles i sobretot moltes ganes de passar-ho be.
En breu, vos farem arribar el programa d’actes que donarà començament el dijous 15 d’Octubre per la nit i acabarà el dissabte per la nit, després de la cercavila de totes les colles participants. Amb el fi de festa programat després del sopar de germanor de totes les colles, donarem per finalitzat aquest Aplec de la Federació.
La Colla El Terròs de Petrer, estem preparant una bona oferta de visites, menús de menjars per si decidiu visitar-nos el divendres de vesprada ó el dissabte 17 d’octubre pel matí.
Podeu anar enviant-nos la vostra confirmació o comentaris a:
elterros@hotmail.com o be al telèfon 669 380 560 (Eliseu)
PROGRAMA D’ACTES DEFINITIU APLEC
XVI Aplec - cartell principal

Comparteix

FVDIT PRODUCCIONS

Música i Territori--- vol. 1

Primer disc de la col·lecció de discos anomenats Musica i Territori un projecte de la FVDiT. En aquest primer lliurament estan representades les comarques de...

Ràdio
Podcast

Benvinguts a les emissions de XIRIMITA Ràdio

Punt de trobada de la música al voltant dels nostres instruments més tradicionals.

Buscar