Buscar

COLLA de la FVDiT – Bases Convocatòria 2015

A les darreres assemblees de la FVDiT, ha sorgit la inquietud comprensible del col·lectiu dels grups i colles, per la representativitat i la imatge de la Federació. Així com per les possibilitats que s’obrin a les distintes formacions i els seus musics pel fet de pertànyer a la FVDiT.
És així com des de la Junta Directiva junt a la Comissió Pedagògica hem plantejat un nou projecte, la creació de la Colla de la Federació Valenciana de Dolçainers i Tabaleters (FVDiT).
Volem que siga una convocatòria anual i regular amb l’objectiu de proporcionar als seus components l’experiència de treballar sota la direcció d’excel·lents directors i en els millors auditoris; tot això, unit a la convivència amb els seus companys en els encontres prèvis als concerts.
El termini límit per a la presentació serà de 30 dies naturals a comptar a partir de la publicació de les presents bases a la pàgina web de la FVDiT, www.xirimita.com
A les sol·licituds incompletes o aquelles que no aporten la documentació complementària requerida se’ls concedirà un termini de 5 dies per esmenar les deficiències. Les remeses fora de termini no tindran dret a ser considerades.
BASES CONVOCATÒRIA 2015 PER A LA FORMACIÓ DE LA COLLA DE LA FVDiT
Solicitud d’ingrés Colla FVDiT

Comparteix

FVDIT PRODUCCIONS

Música i Territori--- vol. 1

Primer disc de la col·lecció de discos anomenats Musica i Territori un projecte de la FVDiT. En aquest primer lliurament estan representades les comarques de...

Ràdio
Podcast

Benvinguts a les emissions de XIRIMITA Ràdio

Punt de trobada de la música al voltant dels nostres instruments més tradicionals.

Buscar