Buscar

VII Trobada d’Acordió Diatònic a Muro

Vos enviem la informació de la  VII Trobada d’Acordió Diatònic.
La data del darrer dissabte de maig ha hagut de canviar-se aquest any donat l’apretat calendari d’activitats que té el nostre poble. Enguany aquesta trobada es celebrarà el dissabte 11 de juny. Com ja és habitual l’Escola de Música Tradicional La Xafigà i el mestre de l’especialitat Amadeu Vidal han programat una sèrie d’activitats al voltant d’aquest instrument molt important dins l’oferta de l’escola.
Hi ha activitats paral·leles algunes programades amb inscripció i d’altres obertes a tot qui desitge conèixer més sobre l’instrument. Oberta tots els públics l’exposició d’acordions presentada per Vicent Martínez de l’Associació El Mussol de Quart de Poblet al Centre Social el Matzem i que es podrà visitar al llarg de tot el dia. Vicent també oferirà un taller de ball per a tot aquell que desitge participar des de les 11:30 a les 13:30 i de 16:00 a 18:00. Per suposat hi ha una activitat formativa en forma de Taller que enguany compta amb Núria Lozano, acordionista de grups com De Paper, La Carrau o Les Violines, ben coneguts al món folkie, i que es realitzarà en dues sessions de 10:30 a 18 h, amb pausa per dinar, a la seu de La Xafigà – aquest taller té un cost de 40 € i requereix inscripció.
Més tard a les 18:30 els acordionistes participants en el taller junt a aquells que vullguen acudir a la trobada realitzaran un cercavila des de la seu de la Xafigà fins el Matzem, on a les 19:30 podrem visionar l’audiovisual Darreres recerques sobre acordió i ball. A les 22 h. es realitzarà la mostra del acordionistes participants a la plaça el Matzem, amb el grup Notes Soltes com a fi de festa. Qui ho desitge podrà sopar al sopar popular que organitzarà l’Escola.
Vos convidem a gaudir de la música tradicional un any més amb nosaltres. Podeu trobar més informació a www.laxafiga.com
Nota Premsa Trobada Acordió
Triptic Taller Nuria Lozano

 CARTELL VII TROBADA ACORDI+o DI AT+ÆNIC MURO 2016 definitiu

Comparteix

FVDIT PRODUCCIONS

Música i Territori--- vol. 1

Primer disc de la col·lecció de discos anomenats Musica i Territori un projecte de la FVDiT. En aquest primer lliurament estan representades les comarques de...

Ràdio
Podcast

Benvinguts a les emissions de XIRIMITA Ràdio

Punt de trobada de la música al voltant dels nostres instruments més tradicionals.

Buscar