Buscar

Cantada a la Fresca 2016 Teulada

Hola amigues i amics,
Se’n acaba el mes d’agost i, com ja es costum, la Colla el Falçó té preparada una nova edició de la “Cantada a la fresca”, a la qual us invitem a assistir-hi i participar.
La “Cantada a la fresca – 2016”, l’hem organitzada, per al dissabte 17 de setembre, i desitgem que aquesta nit, com en edicions anteriors, es convertisca en un encontre memorable de persones que tenen gust pel cant valencià en qualsevol dels seus pals i modalitats, per la qual cosa us convidem a venir a gaudir d’una bona estona entre amics.
La participació en la cantada pot ser individual o en grups, tot i que donada la capacitat d’aforament de la zona d’actuació, els grups no podran superar, en cap cas, les 10 o 12 persones. En documents adjunt us trametem el programa de la “Cantada a la fresca – 2016” amb les butlletes d’inscripció, que esperem ens retorneu emplenades.
Per acabar, us demanem li doneu la màxima difusió a aquest esdeveniment entre les persones que considereu oportú, a fi que s’incremente, un any més, el nombre d’assistents i participants en aquesta celebració d’interés cultural.
Ben atentament
Colla el Falçó, Associació de dolçainers i tabaleters de Teulada
DESCARGAR PDF
Cantada a la Fresca 2016_portada

Comparteix

FVDIT PRODUCCIONS

Música i Territori--- vol. 1

Primer disc de la col·lecció de discos anomenats Musica i Territori un projecte de la FVDiT. En aquest primer lliurament estan representades les comarques de...

Ràdio
Podcast

Benvinguts a les emissions de XIRIMITA Ràdio

Punt de trobada de la música al voltant dels nostres instruments més tradicionals.

Buscar