Buscar

Concert Retrobem La Nostra Música

L’associació Amics de la Música Tradicional. Dolçainers de Sagunt, d’on formen part els Germans Caballer realitzarà un concert dins la campanya Retrobem la Nostra Música de la Diputació de València amb un concert al voltant de la música de dolçaina i tabal. El concert tindrà lloc el diumenge 18 de setembre a l’Auditori de Sagunt, a les 20 hores, entrada gratuïta. A banda de la subvenció de la Diputació de València, comptem amb la col·laboració del departament de Cultura de l’Excm. Ajuntament de Sagunt. 
En el programa comptarem amb peces tradicionals, dolçaines i piano, un xicotet homenatge a Joan Blasco i un grup de cambra d’instruments de doble llengüeta i percussió. Entre les peces a interpretar, destaca l’estrena de la cercavila “Una ronda per als Caballers” del director i compositor de Quart de Les Valls, Josep Miquel Martínez.
A banda dels Germans Caballer, Paco, Eduard, Xema i David, també comptarem amb la col·laboració musical de: Mónica Montesinos (piano), Ivan Martí (dolçaina i tarota), Javier Vargas (fagot), Jordi Caballer (percussió) i Quico Caballer (percussió). Vos esperem.

Comparteix

FVDIT PRODUCCIONS

Música i Territori--- vol. 1

Primer disc de la col·lecció de discos anomenats Musica i Territori un projecte de la FVDiT. En aquest primer lliurament estan representades les comarques de...

Ràdio
Podcast

Benvinguts a les emissions de XIRIMITA Ràdio

Punt de trobada de la música al voltant dels nostres instruments més tradicionals.

Buscar