Buscar

II Certamen per a Gran Colla Ciutat de Castalla

El II Certamen per a Gran Colla de Dolçaines i Percussió Ciutat de Castalla es celebrarà el proper dissabte a les 19:00 hores a l’auditori de Castalla. Els membres del jurat han sigut escollits tant per la seua brillant trajectòria en el món de la música, com per guardar relació d’una manera o altra amb el món de les colles. Ells són Kiko Juan Rodríguez, Antoni de la Asunción Andrés i Ramon Garcia Soler.
Kiko Juan Rodríguez, llicenciat en Trombó, havent estudiat en el RCSM de Madrid, en “Mozarteum” de Salzburg i en el Conservatori Superior de Música d’Aragó. És Oficial Director i Instrumentista de l’Exèrcit, amés de membre del grup de trombons 2i2 quartet, amb el qual realitza una activitat tant interpretativa com pedagògica. Kiko és un músic que guarda una gran relació afectiva i musical amb El Sogall, havent realitzat algunes composicions dedicades a la colla. 
Antoni de la Asunción Andrés, llicenciat en Història i Ciències de la Música i professor de dolçaina i tabal. Antoni és director de la Colla d’Algemesí, del Grup de Dolçainers i Tabaleters El Cudol de València i del Grup Domingo Savio. Amés, ha rebut nombrosos premis i reconeixements en el món de la música tradicional, tant pel seu treball de difusió com per la seua abundant aportació compositiva al repertori de la dolçaina, sent interpretat per nombroses colles arreu del territori. 
Ramon Garcia Soler, graduat en Guitarra i Composició al Conservatori Superior de Música d’Alacant, i format també com a director en diferents seminaris de direcció de banda. Com a compositor, Ramon ha escrit un centenar d’obres de distints gèneres, sent guardonat en nombroses ocasions, i també ha abordat puntualment composicions per al món de dolçaina. Actualment, compagina la direcció i la docència amb la composició i la realització de treballs d’orquestració per a cinema.

Comparteix

FVDIT PRODUCCIONS

Música i Territori--- vol. 1

Primer disc de la col·lecció de discos anomenats Musica i Territori un projecte de la FVDiT. En aquest primer lliurament estan representades les comarques de...

Ràdio
Podcast

Benvinguts a les emissions de XIRIMITA Ràdio

Punt de trobada de la música al voltant dels nostres instruments més tradicionals.

Buscar