Buscar

XIV FESTIVAL DE COLLES, Colla Mal Passet Cocentaina

La Colla de dolçaines i tabals Mal Passet de Cocentaina tenim el plaer de convidar-vos al XIVé Festival de Colles que tindrà lloc el proper dissabte 3 de març de 2018 a les 19:30h al Centre Cultural “El Teular” de Cocentaina. Aquest any la colla convidada serà El Regall d’Ontinyent.
En aquest Festival, es farà entrega del Reconeixement Passet a Passet en la seua 10a edició al director i compositor Francisco Valor Llorens. Des dels seus inicis com a compositor ha introduït la dolçaina en les seues composicions de música festera, conformant fins l’actualitat un ampli repertori, que compta també amb gravacions monogràfiques com Creu Daurà, Llegenda i Dolça Fira, i un gran nombre col·laboracions discogràfiques. A més, ha produït espectacles musico-teatrals per a dolçaina i percussió com Corella: Cavaller d’amor i paraules, Dolç Nadal: La dolçaina Màgica i Dolça Fira: El viatge d’Alexandros. Una carrera tan prolífica que fins i tot ha composat l’himne de la Fira Tots Sants Cocentaina. Actualment és director de la pròpia Colla Mal Passet de Cocentaina, Dolçainers Tabaleters La Degollà d’Alcoi i de la Banda Instructiva Musical d’Alfarrasí.
VOS ESPEREM EL PROPER DISSABTE 3 DE MARÇ A LES 19:30H AL TEULAR.

Comparteix

FVDIT PRODUCCIONS

Música i Territori--- vol. 1

Primer disc de la col·lecció de discos anomenats Musica i Territori un projecte de la FVDiT. En aquest primer lliurament estan representades les comarques de...

Ràdio
Podcast

Benvinguts a les emissions de XIRIMITA Ràdio

Punt de trobada de la música al voltant dels nostres instruments més tradicionals.

Buscar