Buscar

21e Aplec FVDiT Albaida

El Grup de Percussió, Metall i Dolçaina Raval Jussà us presenta i convida al XXI Aplec de la FVDiT que es celebrarà el proper 25 de maig de 2019 a Albaida.

📎

Adjunt trobareu el full d’inscripció que preguem presenteu quan abans (data límit 16 de maig) . Us adjuntem les partitures de la peça que tocarem tots junts i la presentació de l’aplec on veureu totes aquelles activitats previstes per a aquest meravellós dia que hem preparat amb tanta estima.

🕒

En breu vos enviarem un llistat de bars i restaurants per tal que aquells que vingueu de matí podeu dinar.

📣

Pel mati es realitzarà un aplec infantil on totes les colles infantils o aquelles que tinguen xiquets i xiquetes que estudien dolçaina o tabal podran participar. Si els alumnes son pocs ens agradaria poder juntar-los per tal que participen al cercavila tocant “El maseret (Ramonet)”.

🎉

Els mes menuts també tindran el seu fi de festa amb “Dani Miquel i els Ma-Me-Mi-Mo-Musics” i pujaran a tocar “La manta al coll” junt amb ell al final de l’espectacle.

Vos esperem a tots i totes!!

Descàrrega

Full de Inscripció

Obra conjunta

Informació del Aplec


Informació Aplec

Comparteix

FVDIT PRODUCCIONS

Música i Territori--- vol. 1

Primer disc de la col·lecció de discos anomenats Musica i Territori un projecte de la FVDiT. En aquest primer lliurament estan representades les comarques de...

Ràdio
Podcast

Benvinguts a les emissions de XIRIMITA Ràdio

Punt de trobada de la música al voltant dels nostres instruments més tradicionals.

Buscar