XIX APLEC DE DOLÇAINERS I TABALETERS A CASTELLO

En memoria de : VICENT PÉREZ ESTRUCH I PACO GUILL RICO

DISSABTE 8 DE MAIG A LES 19´30 EN L´AUDITORI DE CASTELLO.

Un any més, hem cregut necessari realitzar aquest acte cultural per dedicar amb el millor que sabem , fer un homenatge a dos companys, dos amics que ja no estan amb nosaltres. Ells son Vicent Pérez Estruch i Paco Guill Rico.
Amb aquest acte s´inteta engrandar més si cap un poble com Castalla fent partíceps els postres veïns del nostre folklore i cultura tradiconal.

ACTUARAN:

COLLA DE DOLÇAINERS I TABALETERS EL REGALL            (Ontinyent)
COLLA DE DOLÇAINERS I TABALETERS L´ESCLAT           (El Verger)
COLLA DE DOLÇAINERS I TABALETERS EL SOGALL            (Castalla)

EL REGALL

RETSUF (Pasdoble)                    Carlos Ferrero Alcázar
1r. Premi Secció de Carrer VI Concurs de Composició “Poble de Muro”

SAGGITARIE (Marxa Cristiana)                Saül Gómez Soler
Marxa Cristiana per a l’alferes de la fila Alcodianos 2007

OROSIA SILVESTRE (Pasdoble)                German Estévez Abad
Menció d’Honor Secció de Carrer VI Concurs de Composició “Poble de Muro”

ESCLAT DE FESTA (Musica incidental)            Carles Santos Arr. J. R. Pascual
Música per a les cerimònies dels Jocs Olimpics de Barcelona 92

COLLA L´ESCLAT
L’ ESCLAT Dolçainers del Verger                Joaquim Arbona Orengo.
Marxa

JAUME DOMENECH “Jaume el fuster”            Juan Agustin Arbona Muñoz
Pas-doble

ALÍ-SCLAT als meus amics de la Colla l’ Esclat        Pasqual Salort Aguilar.
Marxa mora per a dolçaines, metall i percussió

COLLA EL SOGALL

EL VIATGE D´ALEXANDROS                    Francisco Valor Llorens
Musica Composada per a un espectacle per a Grup de Dolçaines i Percussió, Veu en Off, Sintetizador i Actors

DOS IMATGE DE “DON QUIJOTE”                Angel lluis Ferrando Morales
Obra Composada amb Textos de “Don Quijote de la Mancha” de Cervantes, amb temes de polifonia de l’epoca.

RAÏM I FUSTA                        Rafael Faus Uris
Obra dedicada per l’autor i Membre de la Xafigà per al V Concert dels Premis de Composició de Muro how to check if a site is down cloud hosting info

12 d'abril de 2010 | 12:07 pm Xirimita Comentaris tancats a XIX APLEC DE DOLÇAINERS I TABALETERS A CASTELLO

XIRIMITA Ràdio

Pòxims esdeveniments

No hi ha propers esdeveniments en aquest moment.

Disc Colla Federal

Conveni de col·laboració entre el Institut Valencià de Cultura i la FVDiT

Xarxes Socials

twitter Facebook

Col·laboradors de la Federació

aliaga np paco-besso paco-escudero
els-bessons

Cercar

 

RSS Xirimita

 • XVI Mostra de Música Popular M Auxiliadora
  El divendres 3 a les 20:00 h. serà la mostra de Música popular i tradicional de M. Auxiliadora, que se celebra al col·legi Salesians del barri de Sagunt de ValènciaVos esperem!!! 🥰🥰🥰🥰🥰🎶🎶🎶
 • Invitació al XII Festival “Vila de Teulada”
  Després de dos anys d’aturada, a causa de les restriccions de la pandèmia de la COVID-19, l’Auditori Teulada Moraira acollirà, el proper dissabte, dia 14 de maig, a les 19.30h. el XII Festival “Vila de Teulada” de Dolçaina i Percussió, que organitza la Colla el Falçó, Associació Dolçainers i Tabaleters de Teulada Un festival que, […]
 • Concert de Música Festera 2022
  El proper 7 de maig la colla realitzarà el seu tradicional concert de música festera. Ja són 12 anys els que la nostra associació participa d’este acte que forma part del programa de festes de Moros i Cristians de Biar. Com és costum, l’últim dissabte abans de les festes de maig, la colla té una […]
 • Feliç dia dels músics (encara que no a tots)
  Vaig néixer en Alcoi en 1976 i encara que no puc considerar-me un músic precoç, des de ben xicotet sempre m’ha agradat la música, eixir al carrer i veure els músics passar amb els seus instruments lluents i omplint el carrers d’harmònics i de sons. A l’edat de 12 anys vaig decidir donar un pas […]
 • XIII FESTIVAL DE MÚSICA FESTERA LLÀGRIMES DE SANTA MARTA
  El proper diumenge 1 de maig, a les 19:00 hores, la Colla Els Valerios participarà en el XIII Festival de Música Festera Llàgrimes de Santa Marta, junt a la Societat Ateneu Musical i l’Agrupació Musical Mediterráneo. Serà al Teatre-Auditori La Vila Joiosa i està organitzat per l’Associació Santa Marta. En la Colla Els Valerios tenim […]
 • XII Festival “Vila de Teulada”
  La Colla el Falçó celebrarà el XII Festival “Vila de Teulada” de dolçaina i percussió, el dissabte 14 de maig de 2022 a l’Auditori Teulada Moraira, a les 19.30 h, amb la participació de l’Ensemble de dolçaina i percussió del Conservatori Superior de Música Joaquín Rodrigo de València i l’agrupació ” Aires des Pla” de […]
 • II Diana Participatipa Colla El Falço Teulada
  Després de dos anys de parada estem gojosos d’anunciar-vos que el proper dissabte 23 d’abril en motiu de les festes patronals de Teulada reprendrem la Diana Participativa. Es tracta d’una cercavila de despertà on, parelles de dolçaina i tabal, recoreran els carrers de la vila tocant dianes per a començar el dia i la festa. […]
 • 4º Encuentro de Pita y Caja a Vallanca
  Després d’aquesta llarga aturada torna a Vallanca la trobada de música tradicional mes esperada de les nostres terres. Torna a ressonar en el racó d’Ademús i concretament en la poblacion de Vallanca la Pita i la Caixa. Vallanca és un municipi de la comarca del Racó d’Ademús pertanyent a la província de València, dins de […]
 • AGRAÏMENT
  Bon dia, amics,gràcies per la vostra implicació i participació en el XXII Aplec de la FVDiT a Tales, un aplec que no va ser possible l’any 2020, però que enguany, de bon tros, afortunadament, hem superat totes les previsions. Recordant aquell primer aplec celebrat en aquesta població de la Plana Baixa, a la porta de […]
 • Arranca el XXII Aplec de la FVDiT a Tales
  Arranca l’Aplec de Tales. Amb temperatures fredes però amb el calor de la gent d’aquesta població de la plana baixa. Més imatges a Facebook El aplec ha arrancat a les 10 del matí amb l’inaguracion de la fira de lutiers per a contínua amb un taller de Tecnica de la Dolçaina impartit per Antonio Llopis […]

Arxius