Buscar

La colla l’Esclat del Verger tancarà les X Jornades d’instruments populars-Música al castell de Dènia

El proper diumenge 8 d’agost a les 21.00h en el carrer La Via de Dènia tindrà lloc el concert de cloenda de les X Jornades d’instruments populars – Música al Castell de Dènia. Serà a càrrec de la colla l’Esclat del Verger, que presenta un concert innovador, interessant i renovador, amb una primera part de format tradicional que inclou l’estrena de la marxa cristiana Laus Deo i de l’obra 10 anys de Tocant i Rodant per a  3 dolçaines i metalls de Ferran Ferrando , i una segona part carregada de sorpreses amb la interpretació de bandes sonores tan conegudes com Pirates del Carib i el Senyor dels Anells i fins i tot una sel·lecció del  Carmina Burana , i l’estrena de la versió de l’himne Comarcal de la Marina Alta, Set Fonts, per a colla, metalls i Cor. Per a tal fi, compten amb la col·laboració del Quintet de Metalls Al Vent, Orfeó El Verger i L’Orfeó Suecà i el Ballet dirigit per Mónica Ferragut.

Que ningú se’l perda, que de segur ho passareu molt bé.

Recordeu que podeu enviar les noticies de la vostra colla a l’adreça noticies@xirimita.com

list of businesses how to check if a site is down .

Comparteix

FVDIT PRODUCCIONS

Música i Territori--- vol. 1

Primer disc de la col·lecció de discos anomenats Musica i Territori un projecte de la FVDiT. En aquest primer lliurament estan representades les comarques de...

Ràdio
Podcast

Benvinguts a les emissions de XIRIMITA Ràdio

Punt de trobada de la música al voltant dels nostres instruments més tradicionals.

Buscar