Fallo del Jurat al VII Concurs de Composició “ Poble de Muro”

Vos mostrem l’acta del fallo del VII Concurs de Composició “Poble de Muro”


El passat diumenge 23 d’octubre va ésser clau per a continuar el procés del VII Concurs de Composició “POBLE DE MURO”, el jurat es va reunir al saló de plenaris de l’Ajuntament de Muro per atorgar els distints premis.
 
Aquest jurat estava format per l’Alcalde de Muro Rafael Climent en qualitat de president , i el Regidor de Cultura Àlex Llopis com a representants de l’Ajuntament. Per altra banda La Xafigà estava representada per el seu president Gustavo Pérez Jordà, i en funció de secretari Francesc Miquel Vicedo. El grup de vocals tècnics, amb vot, com és costum estava format per representants de la dolçaina, de la composició i de La Xafigà . El món de la composició estava representat per Juan Carlos Sempere Bomboí i Angel Lluís Ferrando Morales i el món dolçainer per Josep Alemany mestre de dolçaina i membre del Dolç tab jazz. La Xafigà ha estat present a aquest jurat a través del seu director Mario Roig Vila, i el músic d’aquest grup Francisco Valor, el quals són a més coneguts compositors.
 
Es van presentar un total de 25 obres a les tres categories convocades, de les quals una s’ha descalificat per defectes en la presentació. Els premis han quedat de la següent manera:
 En la categoria de Concert el guanyador ha segut  Saül Gomez Giner per la seua obra “LAMENT”, amb una dotació de 4000.-€; aquesta peça també rep un altre premi ja que va ser votada pels músics del grup com a Menció d’Honor “ La Xafigà ”.
En la categoria de Moros i cristians el guanyador ha segut Vicent Giner Albert per la seua obra “BABLU” amb una dotació de 1500.-€
En la categoria de Música Tradicional el guanyador ha segut Vicent Sanz i Pérez per la seua obra “PAS DE CARRER” amb una dotació de 1000.-€. En aquesta categoria s’atorgà també una menció d’honor a l’obra “ PRIMAVERA DE SAN PANCRACIO” de Santiago Quinto Serna.
 
El ‘Grup de Dolçainers i Tabaleters La Xafigà ’, entitat organitzadora, és un grup pioner en la recuperació de la música tradicional a la Comunitat Valenciana. Es va fundar en 1982 i té la seua seu a Muro (Alacant) i la seua trajectòria es coneguda per les seues actuacions em festes populars, intecanvis culturals, encontres de ‘colles de dolçainers’ i distintes col·laboracions amb bandes de música, grups de teatre, etc… La motivació del concurs és la de generar nous repertoris per a la formació, per a lo qual s’ha realitzat un important esforç econòmic i de treball.
28 d'octubre de 2011 | 1:22 pm Xirimita Comentaris tancats a Fallo del Jurat al VII Concurs de Composició “ Poble de Muro”

XIRIMITA Ràdio

Pòxims esdeveniments

No hi ha propers esdeveniments en aquest moment.

Disc Colla Federal

Conveni de col·laboració entre el Institut Valencià de Cultura i la FVDiT

Xarxes Socials

twitter Facebook

Col·laboradors de la Federació

aliaga np paco-besso paco-escudero
els-bessons

Cercar

 

RSS Xirimita

 • XVI Mostra de Música Popular M Auxiliadora
  El divendres 3 a les 20:00 h. serà la mostra de Música popular i tradicional de M. Auxiliadora, que se celebra al col·legi Salesians del barri de Sagunt de ValènciaVos esperem!!! 🥰🥰🥰🥰🥰🎶🎶🎶
 • Invitació al XII Festival “Vila de Teulada”
  Després de dos anys d’aturada, a causa de les restriccions de la pandèmia de la COVID-19, l’Auditori Teulada Moraira acollirà, el proper dissabte, dia 14 de maig, a les 19.30h. el XII Festival “Vila de Teulada” de Dolçaina i Percussió, que organitza la Colla el Falçó, Associació Dolçainers i Tabaleters de Teulada Un festival que, […]
 • Concert de Música Festera 2022
  El proper 7 de maig la colla realitzarà el seu tradicional concert de música festera. Ja són 12 anys els que la nostra associació participa d’este acte que forma part del programa de festes de Moros i Cristians de Biar. Com és costum, l’últim dissabte abans de les festes de maig, la colla té una […]
 • Feliç dia dels músics (encara que no a tots)
  Vaig néixer en Alcoi en 1976 i encara que no puc considerar-me un músic precoç, des de ben xicotet sempre m’ha agradat la música, eixir al carrer i veure els músics passar amb els seus instruments lluents i omplint el carrers d’harmònics i de sons. A l’edat de 12 anys vaig decidir donar un pas […]
 • XIII FESTIVAL DE MÚSICA FESTERA LLÀGRIMES DE SANTA MARTA
  El proper diumenge 1 de maig, a les 19:00 hores, la Colla Els Valerios participarà en el XIII Festival de Música Festera Llàgrimes de Santa Marta, junt a la Societat Ateneu Musical i l’Agrupació Musical Mediterráneo. Serà al Teatre-Auditori La Vila Joiosa i està organitzat per l’Associació Santa Marta. En la Colla Els Valerios tenim […]
 • XII Festival “Vila de Teulada”
  La Colla el Falçó celebrarà el XII Festival “Vila de Teulada” de dolçaina i percussió, el dissabte 14 de maig de 2022 a l’Auditori Teulada Moraira, a les 19.30 h, amb la participació de l’Ensemble de dolçaina i percussió del Conservatori Superior de Música Joaquín Rodrigo de València i l’agrupació ” Aires des Pla” de […]
 • II Diana Participatipa Colla El Falço Teulada
  Després de dos anys de parada estem gojosos d’anunciar-vos que el proper dissabte 23 d’abril en motiu de les festes patronals de Teulada reprendrem la Diana Participativa. Es tracta d’una cercavila de despertà on, parelles de dolçaina i tabal, recoreran els carrers de la vila tocant dianes per a començar el dia i la festa. […]
 • 4º Encuentro de Pita y Caja a Vallanca
  Després d’aquesta llarga aturada torna a Vallanca la trobada de música tradicional mes esperada de les nostres terres. Torna a ressonar en el racó d’Ademús i concretament en la poblacion de Vallanca la Pita i la Caixa. Vallanca és un municipi de la comarca del Racó d’Ademús pertanyent a la província de València, dins de […]
 • AGRAÏMENT
  Bon dia, amics,gràcies per la vostra implicació i participació en el XXII Aplec de la FVDiT a Tales, un aplec que no va ser possible l’any 2020, però que enguany, de bon tros, afortunadament, hem superat totes les previsions. Recordant aquell primer aplec celebrat en aquesta població de la Plana Baixa, a la porta de […]
 • Arranca el XXII Aplec de la FVDiT a Tales
  Arranca l’Aplec de Tales. Amb temperatures fredes però amb el calor de la gent d’aquesta població de la plana baixa. Més imatges a Facebook El aplec ha arrancat a les 10 del matí amb l’inaguracion de la fira de lutiers per a contínua amb un taller de Tecnica de la Dolçaina impartit per Antonio Llopis […]

Arxius