Buscar

Ier Curs de Direcció per a Colles de Dolçaina i Percussió de la FVDT

La Colla Malpasset de Cocentaina allotjarà el proper cap de setmana del 2 al 3 de juny, el darrer encontre del Ier Curs de Direcció per a Colles de Dolçaina i Percussió de la FVDT.
Aquest curs s’ha realitzat al llarg de 7 encontres durant el darrer curs lectiu, acollint sessions els grups de la Safor al Conservatori del Grau de Gandia, Vila-real, La Vila, Petrer, Algemesí, La Colla d’Ontinyent, i aquest darrer a Cocentaina. El Curs ha estat conduït principalment per Pere Molina, i han participat Tomàs Gilabert, Juan Carlos Sempere Bomboí, Ramon García i David Gómez.
Des d’aquest correu volem agraïr una vegada més la participació de totes estes colles, i fem un cridament a totes les que estiguen interessades en participar-hi a una propera edició.
Vos convidem al Concert que amb l’ajut de Malpasset i la col·laboració de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Cocentaina, es celebrarà per concloure aquest primer curs el proper diumenge 3 de juny a les 19:00 al Centre Cultural “El Teular” de Cocentaina.
Jaume Gosálbez Vallès
jaume@xarxateatre.com
+34629750874
Ier Curs de Direcció per a Colles de Dolçaina i Percussió de la FVDT

Comparteix

FVDIT PRODUCCIONS

Música i Territori--- vol. 1

Primer disc de la col·lecció de discos anomenats Musica i Territori un projecte de la FVDiT. En aquest primer lliurament estan representades les comarques de...

Ràdio
Podcast

Benvinguts a les emissions de XIRIMITA Ràdio

Punt de trobada de la música al voltant dels nostres instruments més tradicionals.

Buscar