Ier Curs de Direcció per a Colles de Dolçaina i Percussió de la FVDT

La Colla Malpasset de Cocentaina allotjarà el proper cap de setmana del 2 al 3 de juny, el darrer encontre del Ier Curs de Direcció per a Colles de Dolçaina i Percussió de la FVDT.

Aquest curs s’ha realitzat al llarg de 7 encontres durant el darrer curs lectiu, acollint sessions els grups de la Safor al Conservatori del Grau de Gandia, Vila-real, La Vila, Petrer, Algemesí, La Colla d’Ontinyent, i aquest darrer a Cocentaina. El Curs ha estat conduït principalment per Pere Molina, i han participat Tomàs Gilabert, Juan Carlos Sempere Bomboí, Ramon García i David Gómez.

Des d’aquest correu volem agraïr una vegada més la participació de totes estes colles, i fem un cridament a totes les que estiguen interessades en participar-hi a una propera edició.

Vos convidem al Concert que amb l’ajut de Malpasset i la col·laboració de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Cocentaina, es celebrarà per concloure aquest primer curs el proper diumenge 3 de juny a les 19:00 al Centre Cultural “El Teular” de Cocentaina.

Jaume Gosálbez Vallès
jaume@xarxateatre.com
+34629750874

Ier Curs de Direcció per a Colles de Dolçaina i Percussió de la FVDT

25 de maig de 2012 | 2:10 pm Xirimita Comentaris tancats a Ier Curs de Direcció per a Colles de Dolçaina i Percussió de la FVDT

XIRIMITA Ràdio

Pòxims esdeveniments

No hi ha esdeveniments programats en aquest moment.

Disc Colla Federal

Conveni de col·laboració entre el Institut Valencià de Cultura i la FVDiT

Xarxes Socials

twitter Facebook

Col·laboradors de la Federació

aliaga np paco-besso paco-escudero
els-bessons

Cercar

 

Arxius