II Curs de Direcció de Colles de la FVDT

La FVDT presenta la segona edició del Curs de Direcció musical engegatal curs 2011 -12 , el director del curs serà de nou Pere Molina i comptarà amb el recolzament de Juan Carlos Sempere Bomboí. A aquesta edició hi haura encontres exclusivament teòrics que es realitzaràn al Centre Professional de Música del Grau de Gandia, alterns amb encontres amb classes pràctiques a les localitats de les colles que participen en cadascun d’aquests. També est à programant-se una sèrie d’activitats addicionals ab conferències
 sobre la direcció i la composició. Trobareu més informació sobre com participar tant com a alumnes o com a colla pilot als documents adjunts. La informació pareix que no es va trametre correctament en el moment que el vam convocar per tant esperem una rapida resposta per part dels interessats i el plaç queda ampliat.

TAGS:

10 d'octubre de 2012 | 9:51 pm Cursos Comentaris tancats a II Curs de Direcció de Colles de la FVDT

XIRIMITA Ràdio

Pòxims esdeveniments

No hi ha esdeveniments programats en aquest moment.

Disc Colla Federal

Conveni de col·laboració entre el Institut Valencià de Cultura i la FVDiT

Xarxes Socials

twitter Facebook

Col·laboradors de la Federació

aliaga np paco-besso paco-escudero
els-bessons

Cercar

 

Arxius