Buscar

II Curs de Direcció de Colles de la FVDT

La FVDT presenta la segona edició del Curs de Direcció musical engegatal curs 2011 -12 , el director del curs serà de nou Pere Molina i comptarà amb el recolzament de Juan Carlos Sempere Bomboí. A aquesta edició hi haura encontres exclusivament teòrics que es realitzaràn al Centre Professional de Música del Grau de Gandia, alterns amb encontres amb classes pràctiques a les localitats de les colles que participen en cadascun d’aquests. També est à programant-se una sèrie d’activitats addicionals ab conferències
 sobre la direcció i la composició. Trobareu més informació sobre com participar tant com a alumnes o com a colla pilot als documents adjunts. La informació pareix que no es va trametre correctament en el moment que el vam convocar per tant esperem una rapida resposta per part dels interessats i el plaç queda ampliat.

Comparteix

FVDIT PRODUCCIONS

Música i Territori--- vol. 1

Primer disc de la col·lecció de discos anomenats Musica i Territori un projecte de la FVDiT. En aquest primer lliurament estan representades les comarques de...

Ràdio
Podcast

Benvinguts a les emissions de XIRIMITA Ràdio

Punt de trobada de la música al voltant dels nostres instruments més tradicionals.

Buscar