Buscar

El II Curs de Direcció Musical de la FVDT oferirà una Master Class amb Enrique García Asensio

Seguint amb la programació del II Curs de direcció Musical de la FVDT el passat 27 de gener es va realizar el primer encontre pràctic amb una gran acollida a Alcoi per part del grup La Degollà. Aquest cap de setmana ens acollirà el grup Ravall Jussà d’Albaida on de segur gaudirem de tot el seu ajut per que els alumnes del curs tinguen una classe pràctica molt profitosa.
L’encontre del mes de març es realitzarà el diumenge 3, al Conservatori del Grau de Gandia, i tindrà format de Master Class impartida pel Mestre Enrique García Asensio, qui ens introduirà a les tècniques apreses del seu mestre Sergiu Ceclibidache. Aquesta sessió estarà oberta a tots aquells interessats en aquest camp que es vullguen inscriure. Es realitzarà en dues sessions de matí i vesprada, i comptarà amb la presència dels dos professors titulars del curs estable Pere Molina i Juan Carlos Sempere Bomboí.
La informació per inscriure-vos la podreu trobar a aquest document.

Comparteix

FVDIT PRODUCCIONS

Música i Territori--- vol. 1

Primer disc de la col·lecció de discos anomenats Musica i Territori un projecte de la FVDiT. En aquest primer lliurament estan representades les comarques de...

Ràdio
Podcast

Benvinguts a les emissions de XIRIMITA Ràdio

Punt de trobada de la música al voltant dels nostres instruments més tradicionals.

Buscar