Buscar

La dolçaina entre les noves especialitats al Conservatori d’Alcoi

El passat dimarts 4 juny la plana web de l’Ajuntament d’Alcoi publicava el calendari d’inscripció al Conservatori d’Alcoi, de titularitat municipal. A dita convocatòria es publicà la voluntat del centre d’ampliar especialitats per al curs proper amb la de Dolçaina amés de les d’Oboè, Fagot, Trompa, Trombó, Tuba, Percussió i Cant.
Aquesta oferta és significativa per que suposa reforçar l’ensenyament del nostre instrument a una de les zones geogràfiques amb més presència de dolçainers; ampliant les opcions d’aquest col·lectiu d’estudiar de forma reglada el nostre instrument fins el nivell de Grau Mitjà (màxim i únic que es pot cursar a la nostra comunitat).
La necessitat de conèixer l’interès per estes noves especialitats ha portat l’Ajuntament i Conservatori d’Alcoi a obrir un plaç per realitzar la preinscripció del 10 de juny al 19 de juliol, la qual no implica cap compromís de matrícula. Vos encoratgem a valorar la possibilitat de donar un pas més en la vostra formació com a dolçainers i músics.
Amés recordem que no és la unica oferta a la zona ja que també s’hi troba al Conservatori dAlbaida. Ens alegrem molt de l’aposta decidida del govern municipal d’Alcoi i d’altres al llarg de la nostra comunitat a les qual hem de respondre demostrant el nostre interès, però no volem deixar de recordar que darrerament hem pogut comprovar que la pervivència d’aquest tipus de centre depenen de forma molt accentuada de les variacions polítiques als ajuntaments. Desde la FVDT continuem pensant que la normalització arribarà amb l’oferta de l’especialitat als centres públics depenents de la pròpia Conselleria d’Educació.
 

Comparteix

FVDIT PRODUCCIONS

Música i Territori--- vol. 1

Primer disc de la col·lecció de discos anomenats Musica i Territori un projecte de la FVDiT. En aquest primer lliurament estan representades les comarques de...

Ràdio
Podcast

Benvinguts a les emissions de XIRIMITA Ràdio

Punt de trobada de la música al voltant dels nostres instruments més tradicionals.

Buscar