Buscar

Iniciem la III edició del curs de direcció musical de la FVDT

Arriba la III edició del curs de direcció de la FVDT
Passar de l’individualisme a la col·lectivitat és evident la necessitat de comptar amb algú que puga dirigir el grup, que a banda de conèixer els instruments (Dolçaines i percussions), sàpiga enllestir el treball d’un conjunt. Es per això que es vol programar un curs continuat de direcció musical destinat a tots aquells interessats en aquesta tasca, on es pretén donar informació de tots els aspectes formatius que ha de englobar una persona que vullga dirigir un grup.
Es necessari una tècnica de direcció, anàlisi interpretatiu de les partitures, coneixement de repertori, didàctica d’assaig i planificació d’un projecte per al grup.
Aquest curs continuat, es pretén aprofundir en el coneixement del repertori per a grups de dolçaines i percussió en les que avui ens podem vorer en una partitura que ens porta, dolçaines, trompeta, fiscorn, trompa, bombardí, tuba, contrabaix, percussió i Cor…, Els seus autors actuals, la manera de treballar, la seua singularitat i recursos técnico-dicàctics per a aconseguir-ho.
Els curs està orientat a la gent del món de la direcció musical, a la gent que vullga iniciar-se en aquest camp, o gent que vullga aprofundir en aquest camp per tal de desenvolupar els coneixements necessaris per aquesta tasca tant del punt de vista tècnic, analític, interpretatiu, musicològic i pedagògic.
També intentem crear un focus de diàleg per parlar-ne de la situació actual dels nostres grups, la seua presència en la vida cultural actual i les seues possibilitats d’evolució tant dins del camp artístic i del de l’educació musical.
Butlletí d’inscripció IIICurs.docx

Comparteix

FVDIT PRODUCCIONS

Música i Territori--- vol. 1

Primer disc de la col·lecció de discos anomenats Musica i Territori un projecte de la FVDiT. En aquest primer lliurament estan representades les comarques de...

Ràdio
Podcast

Benvinguts a les emissions de XIRIMITA Ràdio

Punt de trobada de la música al voltant dels nostres instruments més tradicionals.

Buscar