Buscar

Una nova edició de FolkAsagunt organitzada per germans caballer i amics

 
Cartell_FOLKA_2013_internet
El pròxim dissabte 28 de setembre arriba una nova edició del FolkaSagunt que anualment organitzen germans Caballer i Amics i que patrocina l’Ajuntament de Sagunt.
En la primera edició tinguerem a la Ronda Asti Queda Ixo i en la segona el especial 30 aniversari amb la Colla El Cudol.
Enguany, el FolkaSagunt presenta un espectacle de música tradicional que hem titolat “De dolçaines…i altres gaites” en el que hem volgut donar protagonisme a la gran varietat d’instruments que s’utilitzen en la música tradicional, especialment aquells que són considerats com a oboés populars com la dolçaina, xirimita, gaita, trompa, dulzaina, tarota, gralla,…Per tal de dur a terme esta mostra comptarem amb un dels grups  més importants en aquesta tasca de la divulgació de la música i els instruments tradicionals de l’estat espanyol, Dulzaineros del Bajo Aragón (DBA).
El format de l’actuació es de una part d’actuació de germans i amics, una altra de DBA i per a rematar, una actuació conjunta dels dos grups. Els que ja conegueu a Dulzaineros, sabeu que no s’ho podeu perdre, i als que no, esteu en una inmillorable ocasió per a conèixer a estos grans artistes. A més, els germans Caballer i Amics estariem molt contents de comptar amb el vostre ajut, en la tasca de la difussió i manteniment de la nostra música tradicional valenciana.
6€. No numerades. Una hora abans en taquilla. Venda anticipada possat en contacte amb els germans Caballer via mail:germanscaballer@gmail.com o via tfn: al 606936131.
——————————————————————————-
El próximo sábado 28 de septiembre llega una nueva edición del FolkaSagunt que organizan germans Caballer i Amics y que patrocina l’Ajuntament de Sagunt.
En la primera edición tuvimos a la Ronda Asti Queda Ixo y en la segunda el especial 30 aniversario con la Colla El Cudol.
Este año, el FolkaSagunt presenta un espectáculo de música tradicional que hemos titulado “ De dolçaines…i altres gaites” en el que hemos querido dar protagonismo a la gran variedad de instrumentos que se utilizan en la música tradicional, especialmente aquellos que son considerados como oboes populares com la dolçaina, xirimita, gaita, trompa, dulzaina, tarota, gralla,…Para llevar a cabo esta muestra comtaremos con uno de los grupos más importantes en este trabajo de la divulgación de la música y los instrumentos tradicionales de todo el estado español, Dulzaineros del Bajo Aragón (DBA).
El formato de la actuación es de una parte de actuación de germans i amics, otra de DBA y para rematar, una actuación conjunta de los dos grupos. Los que ya conoceis a Dulzaineros, sabéis que no os lo podéis perder, y a los que no, estáis en una inmejorable ocasión de conocer a estos grandes artistas. Os esperamos.
6€. No numeradas. Una hora antes en taquilla. Venta anticipada ponte en contacto con germans Caballer via mail:germanscaballer@gmail.com o via tfno: al 606936131.
Podreu trobar més informació a les webs: www.germanscaballer.com www.dulzainerosdelbajoaragon.com i en facebook: germans-Caballer-i-Amics

Comparteix

FVDIT PRODUCCIONS

Música i Territori--- vol. 1

Primer disc de la col·lecció de discos anomenats Musica i Territori un projecte de la FVDiT. En aquest primer lliurament estan representades les comarques de...

Ràdio
Podcast

Benvinguts a les emissions de XIRIMITA Ràdio

Punt de trobada de la música al voltant dels nostres instruments més tradicionals.

Buscar