Buscar

CD Colla de Dolçaina i Tabal de Vinaròs

Hola companys. Som la Colla de Dolçaina i Tabal de Vinaròs. Actualment som un grup de 12 músics que fa 11 anys que toquem i creem música per a tabal, dolçaina i percussions tradicionals.
Estem fent un CD en el que podreu trobar diferents peces de música de Vinaròs per a dolçaina i tabal.
Algunes peces són antigues, molt antigues, concretament de l’antic “ball de joglar” o “ball pla de vinaròs” que es documenta de principis del segle XIX. Altres peces són de nova creació fetes per a la “Dansa de Dansants” o per als “Gegants”.
I també, trobareu peces cantades per Pere Gumbau, com el “Cant de batre de Vinaròs, el “Cant de sega“, una “nadala” i una “albà” amb el tradicional “ritme trencat” de les nostres terres.
Portada CD Colla
Aquest CD és un treball auto-produït. I és per això que us demanem una xicoteta ajuda que destinarem a la producció, l’edició i el disseny del CD. Per això hem obert un verkami, per tal de poder accedir al CD i al mateix temps ajudar-nos a financiar-lo. La idea es fer 1.000 còpies del CD. I aquestes volem que arriben a tots els racons del nostre poble, comarca i país.
Us agraïriem que compartireu aquesta informació a la pàgina web de la Federació per tal de fer-la arribar a tot el món dolçainer valencià.
Gràcies pel vostre ajut!
Pere Garcia
Colla de dolçaina i tabal de Vinaròs.

Comparteix

FVDIT PRODUCCIONS

Música i Territori--- vol. 1

Primer disc de la col·lecció de discos anomenats Musica i Territori un projecte de la FVDiT. En aquest primer lliurament estan representades les comarques de...

Ràdio
Podcast

Benvinguts a les emissions de XIRIMITA Ràdio

Punt de trobada de la música al voltant dels nostres instruments més tradicionals.

Buscar