VI Rebrotada Popular

L’Associació Cultural El Rebrot té el plaer de convidar-vos a la VI REBROTADA POPULAR, que tindrà lloc el proper 14 de juny a Rafelcofer. Aquest any, com no podria ser d’altra manera,es dedicarà al mestre, company i amic Miquel Ruíz, que ens va deixar el juny de l’any passat. El programa d’actes serà el següent:

  • 8:30 h Despertà i esmorzar a “El Raconet de la Plaça“.
  • 19:00 h Cercavila. Començarà a la Plaça de l’Hort Tallat i finalitzarà a l’Auditori, on s’oferirà berenar i mistela per a tots els participants. Si voleu acudir envieu un correu a info@elrebrot.org
  • 20:30 h Concert de la colla “El Rebrot”.
  • Entrega del Premi Rebrot. Aquest any s’entregarà el premi a Miquel Ruíz. Per a les properes edicions, en homenatge a Miquel, passarà a ser Premi Miquel Ruíz.
  • 22:00 h Sopar de baix-braç i revetla al carrer de l’Auditori. El sopar consistirà en picadeta de papes, cacau i salmorra, amb beguda inclosa i fruita de temporada. El preu és de 5 € (3 € per a socis i colles participants). “El Raconet de la Plaça” tindrà preparats entrepans per als qui preferiu no portar-lo de casa. Per a sopar, envia un correu a info@elrebrot.org.

Ens faria molt de comboi que participàreu en aquesta diada tan especial. Us agrairíem que féreu la màxima difusió. UNA ABRAÇADA BEN FORTA I SALUT!!!!

VI Rebrotada - Associació Cultural El Rebrot

27 de maig de 2014 | 10:00 am Xirimita Comentaris tancats a VI Rebrotada Popular

XIRIMITA Ràdio

Pòxims esdeveniments

No hi ha esdeveniments programats en aquest moment.

Disc Colla Federal

Conveni de col·laboració entre el Institut Valencià de Cultura i la FVDiT

Xarxes Socials

twitter Facebook

Col·laboradors de la Federació

aliaga np paco-besso paco-escudero
els-bessons

Cercar

 

Arxius