Buscar

Ensenyances Elementals de dolçaina

El passat 15 de setembre es publicava al DOCV el decret que incorpora al catàleg d’especialitats de les Ensenyances Elementals de Música i estableix el curriculum de l’especialitat de Dolçaina. http://www.docv.gva.es/datos/2014/09/15/pdf/2014_8367.pdf
Fins el moment cap centre ha estat autoritzat, però pensem que tots aquells que estigueu interessats polseu als distints centres on vos puga interessar estudiar la possibilitat de que engeguen aquests estudis per al proper curs 2015-16.
És indistinta la titularitat del centre però vos encoratgem a que ho feu molt intensament als centre de titularitat pública (Generalitat Valenciana) ja que les Ensenyances Professionals han tardat 8 anys a impartir-se a aquests tipus de centre des de que es publicara en 2006. De fet a hores d’ara pareix inminent que comence a impartir-se a un centre de titularitat public.
Així que si vos ve de gust, tots a per l’elemental! I poc a poc anem fent, i situant-nos on toca.

Comparteix

FVDIT PRODUCCIONS

Música i Territori--- vol. 1

Primer disc de la col·lecció de discos anomenats Musica i Territori un projecte de la FVDiT. En aquest primer lliurament estan representades les comarques de...

Ràdio
Podcast

Benvinguts a les emissions de XIRIMITA Ràdio

Punt de trobada de la música al voltant dels nostres instruments més tradicionals.

Buscar