Ensenyances Elementals de dolçaina

El passat 15 de setembre es publicava al DOCV el decret que incorpora al catàleg d’especialitats de les Ensenyances Elementals de Música i estableix el curriculum de l’especialitat de Dolçaina. http://www.docv.gva.es/datos/2014/09/15/pdf/2014_8367.pdf

Fins el moment cap centre ha estat autoritzat, però pensem que tots aquells que estigueu interessats polseu als distints centres on vos puga interessar estudiar la possibilitat de que engeguen aquests estudis per al proper curs 2015-16.

És indistinta la titularitat del centre però vos encoratgem a que ho feu molt intensament als centre de titularitat pública (Generalitat Valenciana) ja que les Ensenyances Professionals han tardat 8 anys a impartir-se a aquests tipus de centre des de que es publicara en 2006. De fet a hores d’ara pareix inminent que comence a impartir-se a un centre de titularitat public.

Així que si vos ve de gust, tots a per l’elemental! I poc a poc anem fent, i situant-nos on toca.

24 d'octubre de 2014 | 12:18 pm Xirimita Comentaris tancats a Ensenyances Elementals de dolçaina

XIRIMITA Ràdio

Pòxims esdeveniments

No hi ha esdeveniments programats en aquest moment.

Disc Colla Federal

Conveni de col·laboració entre el Institut Valencià de Cultura i la FVDiT

Xarxes Socials

twitter Facebook

Col·laboradors de la Federació

aliaga np paco-besso paco-escudero
els-bessons

Cercar

 

Arxius