Buscar

Adéu a Josep Armengol, Vicepresident de la FVDiT

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Companys, ens ha deixat el nostre company Pepe Bollo, Josep Armengol Ruzafa membre de la Colla de Dolçainers i Tabaleters La Degollà d’Alcoi ha estat fins avui mateix vicepresident de la Federació Valenciana de Dolçainers i Tabaleters (FVDiT).
Pepe, dolçainer, músic, amic i millor persona ha estat la persona conciliadora que ha ajudat a que la nostra FVDiT, a hores d’ara, siga el que és, una federació on la dolçaina i el tabal és alguna cosa més. Ha estat la persona que més ens ha encoratjat per a dignificar els nostres instruments.
A l’assemblea de València no es trobava molt bé i una dura malaltia se l’ha emportat. L’equip de la FVDiT no ha estat el mateix, ens ha fet molta falta, com als companys de la Degollà.
OLYMPUS DIGITAL CAMERAAquest estiu a Morella férem un brindis per la seua lluita, sempre envoltat per Maria Jesús i els seus fills, i bressolat per la gran família de la Degollà. Al setembre, abans de l’Aplec de Sant Vicent vam compartir uns instants a Alcoi i després a Benifallim que mai oblidaré. Sempre preocupat per nosaltres.
Junts férem el romiatge dels Pelegrins de les Useres i  vam compartir moltes inquietuds i somnis que poc a poc van sent realitat, però vaig poder trobar a la persona, a l’amic i va valer moltíssim la pena.
El Bollo ens ha deixat, ha agafat un bon cabàs de vent de la Serra Mariola per baixar fins al Campello i començar el seu definitiu viatge cap a Ítaca.
Dimecres 5 de novembre a seu poble d’adopció, a Benifallim, a les 17 h l’acomiadarem.
Gràcies Pepe.
Joanjo Trilles i Font
President FVDiT

Comparteix

FVDIT PRODUCCIONS

Música i Territori--- vol. 1

Primer disc de la col·lecció de discos anomenats Musica i Territori un projecte de la FVDiT. En aquest primer lliurament estan representades les comarques de...

Ràdio
Podcast

Benvinguts a les emissions de XIRIMITA Ràdio

Punt de trobada de la música al voltant dels nostres instruments més tradicionals.

Buscar