Buscar

L’ensenyament de la dolçaina està d’enhorabona!

Les darreres dates s’han produït bones notícies al mon de la dolçaina, en el que fa a l’ensenyament i sobretot a l’àmbit reglat.
Foto 17-12-14 9 37 05Després d’un procés de creació d’una borsa de treball, el qual la FVDiT pensa podria haver-se articulat millor, la passada setmana va començar a la docència de les Ensenyances Professionals de Música al Conservatori Mestre Tàrrega de Castelló de la Plana. Per a nosaltres és un motiu d’alegria el fet que aquestes ensenyances 9 anys després de la seua implantació entren a formar part de catàleg d’especialitats oferit per la xarxa de conservatoris publics de la Conselleria d’Educació. El professor que ha entrat per impartir aquesta especialitat és Alejandro Blay, a qui des d’aquesta Federació volem felicitar i desitjar-li molts exits.
 
Per altra banda comptem ja amb un primer centre autoritzat per a les Ensenyances Elementals de Dolçaina al Centre Professional de Música de Teulada, amb la qual cosa ja anem completant la cadena formativa de l’especialitat. Esperem en breu que es produïsquen més incorporacions a la llista de centre autoritzats per a l’especialitat.
De totes formes des de la FVDiT volem encoratjar tots aquells interessats en estudiar l’instrument a que valorem la opció de l’ensenyament reglat i sol·liciten aquests estudis als conservatoris i centres professionals de les seues zones, promocionant d’aquesta forma que es desperte la sensibilitat de la administració vers el nostre instrument.

Comparteix

FVDIT PRODUCCIONS

Música i Territori--- vol. 1

Primer disc de la col·lecció de discos anomenats Musica i Territori un projecte de la FVDiT. En aquest primer lliurament estan representades les comarques de...

Ràdio
Podcast

Benvinguts a les emissions de XIRIMITA Ràdio

Punt de trobada de la música al voltant dels nostres instruments més tradicionals.

Buscar