Buscar

Concert Intercanvi de Música Tradicional

La Colleta del Verger:
Este cap de setmana ens anem a Tarragona. Dins el programa d’intercanvis que vam encetar el desembre passat amb La Colleta de Teulada, hem concertat la primera eixida fora del territori valencià. Noves aventures i noves coneixences ens esperen buscant per tota la península i l’estranger altres formes de tractar la música tradicional i els seus instruments. Dolçaines i les seues variants les hi ha per tot el món.
Una expedició de 65 vergerins entre membres de La Colleta del Verger i acompanyants, partirem el divendres cap a Salou, on farem nit per a l’endemà dissabte passar un dia inoblidable a Portaventura i el seu últim cap de setmana de Halloween. El diumenge 13 ens arribarà la cita amb l’Escola Municipal de Música de Tarragona i les seues agrupacions tradicionals. 
Farem una cercavila i un concert en la Plaça de les Cols, conjuntament amb La Cobleta, Els grallers Maginets, el grup de Cançó Tradicional i el Grup Folk de l’escola.
L’alcalde Ximo Coll Moll ens acompanyarà en representació oficial del Verger. Transportem la nostra cultura i aprenem de les escoles germanes. Fem escola, fem cultura, fem poble, comarca i país. Seguirem informant-vos de com ha anat tot!!

Comparteix

FVDIT PRODUCCIONS

Música i Territori--- vol. 1

Primer disc de la col·lecció de discos anomenats Musica i Territori un projecte de la FVDiT. En aquest primer lliurament estan representades les comarques de...

Ràdio
Podcast

Benvinguts a les emissions de XIRIMITA Ràdio

Punt de trobada de la música al voltant dels nostres instruments més tradicionals.

Buscar