Buscar

AJUDES per a Remodelació i construcció de locals socials i per a l’Ús del valencià

La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport convoca la concessió de subvencions destinades a finançar obres de remodelació i construcció de locals socials de les societats musicals de la Comunitat Valenciana en 2017.
DATA D’ENTRADA EN VIGOR: 22.03.2017
El termini de presentació de les sol·licituds serà de 15 dies a comptar de l’endemà de la publicació d’aquesta resolució en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.
ENLLAÇ
 
La Presidència de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua convoca ajudes al foment de l’ús del valencià en les emissores locals de ràdio, en les revistes d’investigació i en les revistes de temàtica especialitzada o de caràcter local o comarcal.
a) Revistes d’investigació. Les ajudes es destinaran a abonar les despeses d’impremta o de distribució de les publicacions d’investigació, escrites en valencià (exclosa la publicitat) almenys en un 60 %. Si la revista es publica en un municipi de predomini lingüístic castellà el percentatge es reduïx al 50 %.
b) Revistes escrites de temàtica especialitzada o de caràcter local o comarcal. Les ajudes es destinaran a abonar les despeses d’impremta o de distribució de les publicacions de temàtica especialitzada o de caràcter local o comarcal, escrites en valencià (exclosa la publicitat) almenys en un 60 %. Si la revista es publica en un municipi de predomini lingüístic castellà el percentatge es reduïx al 50 %.
c) Emissores locals de ràdio. Les ajudes es destinaran a retribuir els periodistes, locutors i col·laboradors que estiguen contractats per les emissores que emeten en valencià almenys un 75 % de la programació.
Podran ser beneficiàries d’estes ajudes les persones físiques o jurídiques, que no tinguen naturalesa privada mercantil, que editen en paper revistes d’investigació escrites en valencià, revistes de temàtica especialitzada o de caràcter local o comarcal, o que emeten en valencià per ràdio, d’acord amb les característiques que s’especifiquen en la present convocatòria.
ENLLAÇ

Comparteix

FVDIT PRODUCCIONS

Música i Territori--- vol. 1

Primer disc de la col·lecció de discos anomenats Musica i Territori un projecte de la FVDiT. En aquest primer lliurament estan representades les comarques de...

Ràdio
Podcast

Benvinguts a les emissions de XIRIMITA Ràdio

Punt de trobada de la música al voltant dels nostres instruments més tradicionals.

Buscar