Buscar

Un vermut per recordar.


El dissabte 11 d’agost de 2018, de camí a Vilafranca les colles de dolçainers i tabaleters “Sant Antoni” d’Alacant, “Els Amuntegats” de Sant Joan d’Alacant i “El Falçó” de Teulada van fer una parada en la bella població d’Ares del Maestrat a la comarca de l’Alt Maestrat.


Davant les atencions rebudes per la gent del poble, principalment pel seu alcalde, Abelardo Tena, les tres agrupacions van delectar a la població amb cercaviles per tots els carrers per finalitzar en la plaça per tocar junts i fer un vermut dolçainer.
 

 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 

 
 
   

 
 
 
Després del vermut i un dinaret, acompanyats per l’alcalde vam visitar l’església, el castell i el Centre d’interpretació de “La Cova”.

El poble d’Ares es va quedar amb el regust musical d’aquest esplèndid vermut musical i els nostres músics van poder comprovar en primera persona les excel·lències, les meravelles de la nostra Comunitat i en concret, en aquesta comarca castellonenca.
 

 
Gràcies poble d’Ares!!!
Joanjo Trilles
Totes les imatgens a

Comparteix

FVDIT PRODUCCIONS

Música i Territori--- vol. 1

Primer disc de la col·lecció de discos anomenats Musica i Territori un projecte de la FVDiT. En aquest primer lliurament estan representades les comarques de...

Ràdio
Podcast

Benvinguts a les emissions de XIRIMITA Ràdio

Punt de trobada de la música al voltant dels nostres instruments més tradicionals.

Buscar