Un vermut per recordar.

El dissabte 11 d’agost de 2018, de camí a Vilafranca les colles de dolçainers i tabaleters “Sant Antoni” d’Alacant, “Els Amuntegats” de Sant Joan d’Alacant i “El Falçó” de Teulada van fer una parada en la bella població d’Ares del Maestrat a la comarca de l’Alt Maestrat.

Davant les atencions rebudes per la gent del poble, principalment pel seu alcalde, Abelardo Tena, les tres agrupacions van delectar a la població amb cercaviles per tots els carrers per finalitzar en la plaça per tocar junts i fer un vermut dolçainer.

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

   

 

 

 

Després del vermut i un dinaret, acompanyats per l’alcalde vam visitar l’església, el castell i el Centre d’interpretació de “La Cova”.

El poble d’Ares es va quedar amb el regust musical d’aquest esplèndid vermut musical i els nostres músics van poder comprovar en primera persona les excel·lències, les meravelles de la nostra Comunitat i en concret, en aquesta comarca castellonenca.

 

 

Gràcies poble d’Ares!!!

Joanjo Trilles

Totes les imatgens a

13 d'agost de 2018 | 11:47 pm Xirimita Comentaris tancats a Un vermut per recordar.

XIRIMITA Ràdio

Pòxims esdeveniments

No hi ha esdeveniments programats en aquest moment.

Disc Colla Federal

Conveni de col·laboració entre el Institut Valencià de Cultura i la FVDiT

Xarxes Socials

twitter Facebook

Col·laboradors de la Federació

aliaga np paco-besso paco-escudero
els-bessons

Cercar

 

Arxius