Vents de Fusta FolkaSagunt 2018

El del pròxim cap de setmana 3 i 4 de novembre tindrà lloc una nova edició del FolkaSagunt 2018 titolat “Vents de fusta”.
Des del 2006 i el 25 aniversari com a dolçainers, els Germans Caballer i Amics, s’ens ocupem de difondre la nostra música popular i tradicional amb el format folk, barrejant les dolçaines amb tota clase d’instruments. En 2011, encetarem el camí amb el Festival FolkaSagunt que es celebra anualment, sempre amb l’ajut de l’Excm. Ajuntament de Sagunt.

 

A l’igual que fa dos anys, aquesta edició del FolkaSagunt ocuparà tot el cap de setmana, amb un concert vermut, l’acte central al Centre Mario Monreal, cercavila i la II Mostra de dolçaina i tabal a Sagunt. Per a aquest any, aprofitant la Capitalitat Cultural de la nostra ciutat, serem els amfitrions de sonadors i musiques de diversos oboés populars de l’estat espanyol, i que transportant-se amb l’ajut de la nostra rosa dels vents, estaràn amb nosaltres en un event ple d’amistat i germanor.

 

El programa és el següent:

Dissabte, 3 de novembre:

NITIDIA

A les 12:30h, a la Taverna de La Serp (carrer del castell), concert de vermouth a càrrec de NITIDIA.

Germans Caballer i Amics

A les 19:30h, al Centre Cultural Mario Monreal (carrer Roma, 9) tindrà lloc l’acte central del FolkaSagunt: Llebeig, Mestral, Xaloc, Migjorn, Gregal, Tramuntana, Ponent i Llevant, ens portaran la música tradicional d’ací i d’allà, amb els Germans Caballer i Amics i amb uns convidats de luxe: el grupo ALJIBES (Segòvia), NITIDIA (Vicent Muñoz, Amparo Domenech i Iván Contreras) i JUANFRAN BALLESTERO.

ALJIBES

Al FolkaSagunt, enguany, bufaràn “VENTS DE FUSTA”.

JUANFRAN BALLESTERO.

Diumenge, 4 de novembre:       A les 11:30h, a la plaça Major, començarà una cercavila per la ciutat vella, amb alguna paradeta per refrescar, per a aplegar a la glorieta.

A les 12:30h, al terraet de la glorieta de Sagunt (plaça cronista Chabret), tindrà lloc la II Mostra de dolçaina i tabal a Sagunt. Participaràn, a més dels Germans Caballer, a la Colla de tabal i dolçaina de Museros, Dolçainers de Picanya, Dolçainers i tabaleters del Grau, Asoles Música Tradicional i el grup ALJIBES des de Segòvia.

 

El FolkaSagunt està organitzat per l’associació “Amics de la Música Tradicional. Dolçainers de Sagunt” i l’Ajuntament de Sagunt. Col·laboren diverses entitats i empreses, que apareixen al cartell. Si necessiten més informació, poden trucar al 606936131 (Eduard) o escriuren’s al nostre correu germanscaballer@gmail.com.

Gràcies per ajudar-nos a difondre la nostra música tradicional.

 

31 d'octubre de 2018 | 1:26 pm Xirimita Comentaris tancats a Vents de Fusta FolkaSagunt 2018

XIRIMITA Ràdio

Pòxims esdeveniments

 1. Xicoteta i gran història de les trobades de gegants de Vinaròs

  8 juliol a les 18:00 hores fins a les 31 juliol a les 18:00 CEST
 2. Concerts “Germans Caballer, 40 anys de tabal i dolçaina”

  28 juliol a les 20:00 hores fins a les 22:00 CEST
 3. Concert de Música Festera ELS VALERIOS

  31 juliol a les 21:00 hores fins a les 23:00 CEST
 4. Malpasset Concert de Música Festera

  1 agost a les 21:00 hores fins a les 23:00 CEST

Disc Colla Federal

Conveni de col·laboració entre el Institut Valencià de Cultura i la FVDiT

Xarxes Socials

twitter Facebook

Col·laboradors de la Federació

aliaga np paco-besso paco-escudero
els-bessons

Cercar

 

Arxius