Vents de Fusta FolkaSagunt 2018

El del pròxim cap de setmana 3 i 4 de novembre tindrà lloc una nova edició del FolkaSagunt 2018 titolat “Vents de fusta”.
Des del 2006 i el 25 aniversari com a dolçainers, els Germans Caballer i Amics, s’ens ocupem de difondre la nostra música popular i tradicional amb el format folk, barrejant les dolçaines amb tota clase d’instruments. En 2011, encetarem el camí amb el Festival FolkaSagunt que es celebra anualment, sempre amb l’ajut de l’Excm. Ajuntament de Sagunt.

 

A l’igual que fa dos anys, aquesta edició del FolkaSagunt ocuparà tot el cap de setmana, amb un concert vermut, l’acte central al Centre Mario Monreal, cercavila i la II Mostra de dolçaina i tabal a Sagunt. Per a aquest any, aprofitant la Capitalitat Cultural de la nostra ciutat, serem els amfitrions de sonadors i musiques de diversos oboés populars de l’estat espanyol, i que transportant-se amb l’ajut de la nostra rosa dels vents, estaràn amb nosaltres en un event ple d’amistat i germanor.

 

El programa és el següent:

Dissabte, 3 de novembre:

NITIDIA

A les 12:30h, a la Taverna de La Serp (carrer del castell), concert de vermouth a càrrec de NITIDIA.

Germans Caballer i Amics

A les 19:30h, al Centre Cultural Mario Monreal (carrer Roma, 9) tindrà lloc l’acte central del FolkaSagunt: Llebeig, Mestral, Xaloc, Migjorn, Gregal, Tramuntana, Ponent i Llevant, ens portaran la música tradicional d’ací i d’allà, amb els Germans Caballer i Amics i amb uns convidats de luxe: el grupo ALJIBES (Segòvia), NITIDIA (Vicent Muñoz, Amparo Domenech i Iván Contreras) i JUANFRAN BALLESTERO.

ALJIBES

Al FolkaSagunt, enguany, bufaràn “VENTS DE FUSTA”.

JUANFRAN BALLESTERO.

Diumenge, 4 de novembre:       A les 11:30h, a la plaça Major, començarà una cercavila per la ciutat vella, amb alguna paradeta per refrescar, per a aplegar a la glorieta.

A les 12:30h, al terraet de la glorieta de Sagunt (plaça cronista Chabret), tindrà lloc la II Mostra de dolçaina i tabal a Sagunt. Participaràn, a més dels Germans Caballer, a la Colla de tabal i dolçaina de Museros, Dolçainers de Picanya, Dolçainers i tabaleters del Grau, Asoles Música Tradicional i el grup ALJIBES des de Segòvia.

 

El FolkaSagunt està organitzat per l’associació “Amics de la Música Tradicional. Dolçainers de Sagunt” i l’Ajuntament de Sagunt. Col·laboren diverses entitats i empreses, que apareixen al cartell. Si necessiten més informació, poden trucar al 606936131 (Eduard) o escriuren’s al nostre correu germanscaballer@gmail.com.

Gràcies per ajudar-nos a difondre la nostra música tradicional.

 

31 d'octubre de 2018 | 1:26 pm Xirimita Comentaris tancats a Vents de Fusta FolkaSagunt 2018

XIRIMITA Ràdio

Pòxims esdeveniments

No hi ha propers esdeveniments en aquest moment.

Disc Colla Federal

Conveni de col·laboració entre el Institut Valencià de Cultura i la FVDiT

Xarxes Socials

twitter Facebook

Col·laboradors de la Federació

aliaga np paco-besso paco-escudero
els-bessons

Cercar

 

RSS Xirimita

 • Invitació al XII Festival “Vila de Teulada”
  Després de dos anys d’aturada, a causa de les restriccions de la pandèmia de la COVID-19, l’Auditori Teulada Moraira acollirà, el proper dissabte, dia 14 de maig, a les 19.30h. el XII Festival “Vila de Teulada” de Dolçaina i Percussió, que organitza la Colla el Falçó, Associació Dolçainers i Tabaleters de Teulada Un festival que, […]
 • Concert de Música Festera 2022
  El proper 7 de maig la colla realitzarà el seu tradicional concert de música festera. Ja són 12 anys els que la nostra associació participa d’este acte que forma part del programa de festes de Moros i Cristians de Biar. Com és costum, l’últim dissabte abans de les festes de maig, la colla té una […]
 • Feliç dia dels músics (encara que no a tots)
  Vaig néixer en Alcoi en 1976 i encara que no puc considerar-me un músic precoç, des de ben xicotet sempre m’ha agradat la música, eixir al carrer i veure els músics passar amb els seus instruments lluents i omplint el carrers d’harmònics i de sons. A l’edat de 12 anys vaig decidir donar un pas […]
 • XIII FESTIVAL DE MÚSICA FESTERA LLÀGRIMES DE SANTA MARTA
  El proper diumenge 1 de maig, a les 19:00 hores, la Colla Els Valerios participarà en el XIII Festival de Música Festera Llàgrimes de Santa Marta, junt a la Societat Ateneu Musical i l’Agrupació Musical Mediterráneo. Serà al Teatre-Auditori La Vila Joiosa i està organitzat per l’Associació Santa Marta. En la Colla Els Valerios tenim […]
 • XII Festival “Vila de Teulada”
  La Colla el Falçó celebrarà el XII Festival “Vila de Teulada” de dolçaina i percussió, el dissabte 14 de maig de 2022 a l’Auditori Teulada Moraira, a les 19.30 h, amb la participació de l’Ensemble de dolçaina i percussió del Conservatori Superior de Música Joaquín Rodrigo de València i l’agrupació ” Aires des Pla” de […]
 • II Diana Participatipa Colla El Falço Teulada
  Després de dos anys de parada estem gojosos d’anunciar-vos que el proper dissabte 23 d’abril en motiu de les festes patronals de Teulada reprendrem la Diana Participativa. Es tracta d’una cercavila de despertà on, parelles de dolçaina i tabal, recoreran els carrers de la vila tocant dianes per a començar el dia i la festa. […]
 • 4º Encuentro de Pita y Caja a Vallanca
  Després d’aquesta llarga aturada torna a Vallanca la trobada de música tradicional mes esperada de les nostres terres. Torna a ressonar en el racó d’Ademús i concretament en la poblacion de Vallanca la Pita i la Caixa. Vallanca és un municipi de la comarca del Racó d’Ademús pertanyent a la província de València, dins de […]
 • AGRAÏMENT
  Bon dia, amics,gràcies per la vostra implicació i participació en el XXII Aplec de la FVDiT a Tales, un aplec que no va ser possible l’any 2020, però que enguany, de bon tros, afortunadament, hem superat totes les previsions. Recordant aquell primer aplec celebrat en aquesta població de la Plana Baixa, a la porta de […]
 • Arranca el XXII Aplec de la FVDiT a Tales
  Arranca l’Aplec de Tales. Amb temperatures fredes però amb el calor de la gent d’aquesta població de la plana baixa. Més imatges a Facebook El aplec ha arrancat a les 10 del matí amb l’inaguracion de la fira de lutiers per a contínua amb un taller de Tecnica de la Dolçaina impartit per Antonio Llopis […]
 • Taller de canyes de dolçaina a Paiporta
  Organitzat per la Unió Musical de Paiporta. Dolçainers de la Saida i El Club de la Dolçaina amb la col·laboració de la FVDiT i el IVC.El diumenge que ve 3 d’abril se celebrarà en la seu de la Unió Musical de Paiporta un taller de canyes impartit per Pau Puig. DIUMENGE 3 D’ABRIL 2022 – […]

Arxius