Buscar

Santa Cecília a Benissa


Un any més tenim el plaer de convidar-vos al Concert de#SantaCecília de laColla de Xirimiters Pere Bigot de Benissa que es realitzarà el divendres 21 de desembre, a les 20:30h, al Saló d’actes municipal de Benissa.

Enguany podrem gaudir de les obres Un terròs d’argent, La rosa del vents i Cancri, amb els solistes Cristina Martí a la dolçaina i Juan Ivars al tabal sota la direcció de Santi Bertomeu.

L’entrada serà gratuïta i entre els assistents sortejarem una dolçaina i material de percussió que ens han facilitat ens nostres patrocinadors.

Vos agraïm de bestreta que li doneu la màxima difusió per tal d’arribar a tots aquells que puguen estar interessats. Ens vegem divendres 21, no falteu!!

Santi Bertomeu

La Colla de Xirimiters ¨Pere Bigot¨de Benissa és un grup de gent motivat per la música popular i tradicional que comença el seu camí feia l’any 2000.
L’inici del grup va estar motivat per la il·lusió d’uns pocs beniseros per recuperar la dolçaina i el timbal en el poble de Benissa. La popularitat del grup va fer que molta gent volguera entrar en el grup i així va ser creixent a poc a poc.
El primer acte que realitzem com a grup consolidat va ser el 21 de desembre de 2001 a Gata de Gorgos, i a partir d’aquesta actuació ens vam donar a conèixer progressivament en diferents pobles de la comarca.

El primer concert va significar molt per al grup ja que era nostra primera actuació i el públic anava a jutjar el nostre debut. Encara que amb molts nervis va ser molt gratificant, aspecte que ens va motivar a seguir estudiant, creixent i involucrant-nos en el món de la dolçaina i el timbal.

L’expansió del grup va ser determinant per la incorpació a aquesta de professors que realitzen estudis de dolçaina i timbal en l’escola de música ¨Javier Santacreu¨ de Benissa i amb la voluntat d’alguns dolçaines d’altres pobles veïns de tocar amb nosaltres.

Comparteix

FVDIT PRODUCCIONS

Música i Territori--- vol. 1

Primer disc de la col·lecció de discos anomenats Musica i Territori un projecte de la FVDiT. En aquest primer lliurament estan representades les comarques de...

Ràdio
Podcast

Benvinguts a les emissions de XIRIMITA Ràdio

Punt de trobada de la música al voltant dels nostres instruments més tradicionals.

Buscar