Buscar

CAP DE SETMANA DE MÚSICA DE DOLÇAINA A TEULADA

La Colla el Falçó, associació de dolçainers i tabaleters de Teulada, vol fomentar la música de dolçaina en tots els seus vessants artístics a través dels joves educands que estudien aquest instrument.

És per açò, que dins l’XI Festival Vila de Teulada de dolçaina, metalls i percussió, es continua amb el programa d’intercanvis de colles joves, que va nàixer amb la finalitat que els músics joves del municipi de Teulada puguen conèixer, gaudir i interpretar la seua música al costat de formacions d’altres poblacions.

L’Auditori Teulada Moraira! Divendres 29 a les 20.00 intercanvi de colles joves amb la participació de la Colla Jove IES Josep Iborra Benissa dirigida per Carlos Marzal Guardiola i la Colla Jove el Falçó de Teulada dirigida per Rafa Soriano García .

Dissabte 30, a les 19.00, XI Festival “Vila de Teulada” de dolcçaina i percussió, amb la Colla de Dolçainers i Tabaleters Els Amuntegats de Sant Joan d’Alacant, la Colla de dolçaines i percussió de la S.M. d’Alboraia i la Colla el Falçó.

En aquest festival estrenarem l’obra “BRILLANTOR”, composició que li hem encarregat a Victor Valles Fornet, dins el programa de creació de composicions de temàtica lliure per a colles de dolçaines, metalls i percussió. Entrada lliure.

Vos esperem!!!!

Comparteix

FVDIT PRODUCCIONS

Música i Territori--- vol. 1

Primer disc de la col·lecció de discos anomenats Musica i Territori un projecte de la FVDiT. En aquest primer lliurament estan representades les comarques de...

Ràdio
Podcast

Benvinguts a les emissions de XIRIMITA Ràdio

Punt de trobada de la música al voltant dels nostres instruments més tradicionals.

Buscar