Concert d’Intercanvis musicals a Càrcer

Gran Concert d’Intercanvi celebrat ahir diumenge a Càrcer.

A les 20,30 en punt va començar el espectacular concert, en el que van compartir escenari la Colla de Dolçainers i Tabaleters “la Colleta” del Verger i la SAM La Vall de Càrcer. 25 músics per part de la colla i 65 músics de la SAM, ompliren l’escenari en un concert molt ben programat i treballat i fins i tot amb intencions didàctiques, informatives i instructives, on el públic va poder gaudir de tres brillants intervencions, per part dels dos directors , explicant el paper de la dolçaina i la trajectòria tant important que va adquirint aquest instrument autòcton, poc a poc en diferents tipus de música, no sols la festera sinó també la simfònica junt a les nostres bandes. També va estar molt interessant l’explicació en la seua vessant tant històrica com musical i artísticament parlant, de l’obra ALJAMA per part del músic Jordi Casany. Va ser un concert molt intens des del principi, on les dos agrupacions agafaren el seu protagonisme en les diferents parts o moments del repertori.

El públic assistent va gaudir de tot el repertori, però sobre tot de l’obra simfònica ALJAMA de Ferrer Ferran, amb la magistral actuació del solistes, el catedràtic de dolçaina del Conservatori Superiorr de Música de Valencia, Pasqual Salort que va posar al públic assistent en peu. Emotiva i preciosa interpretació del “bis” La Malaguenya de Barxeta la versió “obrint pas” de Azael Tormo Muñoz. El públic va tornar a gaudir del ritme i de la nostra música valenciana, en esta magnifica versió en la que els solistes, brllaren en les seues individuals intervencions. Moment molt emotiu quant el director Filibert Mira es dirigeix al públic i els ofereix i dedica aquesta bonica i rítmica peça de música valenciana al president de la SAM Vicent Miquel Juan i Dasi

29 de juliol de 2019 | 7:11 pm Xirimita Comentaris tancats a Concert d’Intercanvis musicals a Càrcer

XIRIMITA Ràdio

Pòxims esdeveniments

No hi ha esdeveniments programats en aquest moment.

Disc Colla Federal

Conveni de col·laboració entre el Institut Valencià de Cultura i la FVDiT

Xarxes Socials

twitter Facebook

Col·laboradors de la Federació

aliaga np paco-besso paco-escudero
els-bessons

Cercar

 

Arxius