Concert d’Intercanvis musicals a Càrcer

Gran Concert d’Intercanvi celebrat ahir diumenge a Càrcer.

A les 20,30 en punt va començar el espectacular concert, en el que van compartir escenari la Colla de Dolçainers i Tabaleters “la Colleta” del Verger i la SAM La Vall de Càrcer. 25 músics per part de la colla i 65 músics de la SAM, ompliren l’escenari en un concert molt ben programat i treballat i fins i tot amb intencions didàctiques, informatives i instructives, on el públic va poder gaudir de tres brillants intervencions, per part dels dos directors , explicant el paper de la dolçaina i la trajectòria tant important que va adquirint aquest instrument autòcton, poc a poc en diferents tipus de música, no sols la festera sinó també la simfònica junt a les nostres bandes. També va estar molt interessant l’explicació en la seua vessant tant històrica com musical i artísticament parlant, de l’obra ALJAMA per part del músic Jordi Casany. Va ser un concert molt intens des del principi, on les dos agrupacions agafaren el seu protagonisme en les diferents parts o moments del repertori.

El públic assistent va gaudir de tot el repertori, però sobre tot de l’obra simfònica ALJAMA de Ferrer Ferran, amb la magistral actuació del solistes, el catedràtic de dolçaina del Conservatori Superiorr de Música de Valencia, Pasqual Salort que va posar al públic assistent en peu. Emotiva i preciosa interpretació del “bis” La Malaguenya de Barxeta la versió “obrint pas” de Azael Tormo Muñoz. El públic va tornar a gaudir del ritme i de la nostra música valenciana, en esta magnifica versió en la que els solistes, brllaren en les seues individuals intervencions. Moment molt emotiu quant el director Filibert Mira es dirigeix al públic i els ofereix i dedica aquesta bonica i rítmica peça de música valenciana al president de la SAM Vicent Miquel Juan i Dasi

29 de juliol de 2019 | 7:11 pm Xirimita Comentaris tancats a Concert d’Intercanvis musicals a Càrcer

XIRIMITA Ràdio

Pòxims esdeveniments

No hi ha propers esdeveniments en aquest moment.

Disc Colla Federal

Conveni de col·laboració entre el Institut Valencià de Cultura i la FVDiT

Xarxes Socials

twitter Facebook

Col·laboradors de la Federació

aliaga np paco-besso paco-escudero
els-bessons

Cercar

 

RSS Xirimita

 • XVI Mostra de Música Popular M Auxiliadora
  El divendres 3 a les 20:00 h. serà la mostra de Música popular i tradicional de M. Auxiliadora, que se celebra al col·legi Salesians del barri de Sagunt de ValènciaVos esperem!!! 🥰🥰🥰🥰🥰🎶🎶🎶
 • Invitació al XII Festival “Vila de Teulada”
  Després de dos anys d’aturada, a causa de les restriccions de la pandèmia de la COVID-19, l’Auditori Teulada Moraira acollirà, el proper dissabte, dia 14 de maig, a les 19.30h. el XII Festival “Vila de Teulada” de Dolçaina i Percussió, que organitza la Colla el Falçó, Associació Dolçainers i Tabaleters de Teulada Un festival que, […]
 • Concert de Música Festera 2022
  El proper 7 de maig la colla realitzarà el seu tradicional concert de música festera. Ja són 12 anys els que la nostra associació participa d’este acte que forma part del programa de festes de Moros i Cristians de Biar. Com és costum, l’últim dissabte abans de les festes de maig, la colla té una […]
 • Feliç dia dels músics (encara que no a tots)
  Vaig néixer en Alcoi en 1976 i encara que no puc considerar-me un músic precoç, des de ben xicotet sempre m’ha agradat la música, eixir al carrer i veure els músics passar amb els seus instruments lluents i omplint el carrers d’harmònics i de sons. A l’edat de 12 anys vaig decidir donar un pas […]
 • XIII FESTIVAL DE MÚSICA FESTERA LLÀGRIMES DE SANTA MARTA
  El proper diumenge 1 de maig, a les 19:00 hores, la Colla Els Valerios participarà en el XIII Festival de Música Festera Llàgrimes de Santa Marta, junt a la Societat Ateneu Musical i l’Agrupació Musical Mediterráneo. Serà al Teatre-Auditori La Vila Joiosa i està organitzat per l’Associació Santa Marta. En la Colla Els Valerios tenim […]
 • XII Festival “Vila de Teulada”
  La Colla el Falçó celebrarà el XII Festival “Vila de Teulada” de dolçaina i percussió, el dissabte 14 de maig de 2022 a l’Auditori Teulada Moraira, a les 19.30 h, amb la participació de l’Ensemble de dolçaina i percussió del Conservatori Superior de Música Joaquín Rodrigo de València i l’agrupació ” Aires des Pla” de […]
 • II Diana Participatipa Colla El Falço Teulada
  Després de dos anys de parada estem gojosos d’anunciar-vos que el proper dissabte 23 d’abril en motiu de les festes patronals de Teulada reprendrem la Diana Participativa. Es tracta d’una cercavila de despertà on, parelles de dolçaina i tabal, recoreran els carrers de la vila tocant dianes per a començar el dia i la festa. […]
 • 4º Encuentro de Pita y Caja a Vallanca
  Després d’aquesta llarga aturada torna a Vallanca la trobada de música tradicional mes esperada de les nostres terres. Torna a ressonar en el racó d’Ademús i concretament en la poblacion de Vallanca la Pita i la Caixa. Vallanca és un municipi de la comarca del Racó d’Ademús pertanyent a la província de València, dins de […]
 • AGRAÏMENT
  Bon dia, amics,gràcies per la vostra implicació i participació en el XXII Aplec de la FVDiT a Tales, un aplec que no va ser possible l’any 2020, però que enguany, de bon tros, afortunadament, hem superat totes les previsions. Recordant aquell primer aplec celebrat en aquesta població de la Plana Baixa, a la porta de […]
 • Arranca el XXII Aplec de la FVDiT a Tales
  Arranca l’Aplec de Tales. Amb temperatures fredes però amb el calor de la gent d’aquesta població de la plana baixa. Més imatges a Facebook El aplec ha arrancat a les 10 del matí amb l’inaguracion de la fira de lutiers per a contínua amb un taller de Tecnica de la Dolçaina impartit per Antonio Llopis […]

Arxius