Buscar

XVI CONCERT DE FESTES COLLA MALPASSET

La Colla de Dolçaines i Tabals Mal Passet de Cocentaina es complau en anunciar-vos que el proper diumenge 4 d’agost a les 21:00 hores, tindrà lloc el Concert de Festes en la seua setzena edició al Pati d’armes del Palau Comtal de Cocentaina.

La colla contestana, dirigida per Francisco Valor, interpretará un programa de música festera per a dolçaina i percussió en la primera part, i una segona part amb la col·laboració d’un grup d’instruments de vent-metall. A més, diverses peces seran dirigides pels mateixos autors, com José Rafael Pascual Vilaplana, Luís Seguí, Josep Vicent Egea Insa i Vicent Casanova.

De la mateixa forma que els darrers anys, el concert serà a benefici d’una entitat social, mitjançant una entrada-donatiu de 2€, aquest any col·laborem amb el Projecte de Caritat del V Centenari de la Mare de Déu, coordinat per la PIA Unió i Càrites Cocentaina. 

Esperem la vostra assistència.

Salutacions,

Colla de Dolçaines i Tabals Mal Passet de Cocentaina

Comparteix

FVDIT PRODUCCIONS

Música i Territori--- vol. 1

Primer disc de la col·lecció de discos anomenats Musica i Territori un projecte de la FVDiT. En aquest primer lliurament estan representades les comarques de...

Ràdio
Podcast

Benvinguts a les emissions de XIRIMITA Ràdio

Punt de trobada de la música al voltant dels nostres instruments més tradicionals.

Buscar