XVI CONCERT DE FESTES COLLA MALPASSET

La Colla de Dolçaines i Tabals Mal Passet de Cocentaina es complau en anunciar-vos que el proper diumenge 4 d’agost a les 21:00 hores, tindrà lloc el Concert de Festes en la seua setzena edició al Pati d’armes del Palau Comtal de Cocentaina.

La colla contestana, dirigida per Francisco Valor, interpretará un programa de música festera per a dolçaina i percussió en la primera part, i una segona part amb la col·laboració d’un grup d’instruments de vent-metall. A més, diverses peces seran dirigides pels mateixos autors, com José Rafael Pascual Vilaplana, Luís Seguí, Josep Vicent Egea Insa i Vicent Casanova.

De la mateixa forma que els darrers anys, el concert serà a benefici d’una entitat social, mitjançant una entrada-donatiu de 2€, aquest any col·laborem amb el Projecte de Caritat del V Centenari de la Mare de Déu, coordinat per la PIA Unió i Càrites Cocentaina. 

Esperem la vostra assistència.

Salutacions,

Colla de Dolçaines i Tabals Mal Passet de Cocentaina

3 d'agost de 2019 | 4:28 pm Xirimita Comentaris tancats a XVI CONCERT DE FESTES COLLA MALPASSET

XIRIMITA Ràdio

Pòxims esdeveniments

No hi ha esdeveniments programats en aquest moment.

Disc Colla Federal

Conveni de col·laboració entre el Institut Valencià de Cultura i la FVDiT

Xarxes Socials

twitter Facebook

Col·laboradors de la Federació

aliaga np paco-besso paco-escudero
els-bessons

Cercar

 

Arxius