Buscar

DOLÇ NADAL

La Dolçaina Magica

La Colla de Xirimiters Pere Bigot de Benissa presenta el Conte musical: Dolç Nadal-La Dolçaina Màgica.

. Escrita per Pablo León Vidal, amb música original de Francisco Valor Llorenç i dirigida per Santi Bertomeu, amb la col·laboració del grup de Teatre La Cultural de Benissa, l’escola de Teatre i el grup de gimnàstica rítmica de Benissa.

Xiquetes i xiquets de Benissa, la Colla de Xirimiters Pere Bigot de Benissa té el plaer de convidar-vos al Conte-Musical “DOLÇ NADAL – LA DOLÇAINA MÀGICA” que realitzarà el proper dissabte 21 de desembre, a les 18:30h, al Centre d’Art-Tallerd’Ivars de Benissa. Es tracta d’un espectacle sobre un conte original de Pablo León, amb música de Francisco Valor, dirigida per Santi Bertomeu, amb la col·laboració del grup de Teatre La Cultural, l’Escola de teatre de Benissa, els Patges Reials i elgrup de gimnàstica rítmica del municipi. La protagonista, Clara (Irene), és una xiqueta benissera que ens conta, amb l’ajuda de les seues amiguetes, una història que va ocórrer fa molts, molts anys. A més a més, el Tio Mario i molts altres personatges vos faran passar unavesprada d’allò més divertida. La temàtica és nadalenca i està adreçada, principalment, als més menuts. Al finalitzar l’espectacle, es sortejarà una dolçaina entre tots els xiquets i xiquetes que assistisquen a la representació. Tot seguit, podran entregar les cartes a l’Emissari Reial. L’obertura de portes serà a les 18h fins completar l’aforament del Centre d’Art-Taller d’Ivars i l’entrada és gratuïta.

Vos esperem!!.

Comparteix

FVDIT PRODUCCIONS

Música i Territori--- vol. 1

Primer disc de la col·lecció de discos anomenats Musica i Territori un projecte de la FVDiT. En aquest primer lliurament estan representades les comarques de...

Ràdio
Podcast

Benvinguts a les emissions de XIRIMITA Ràdio

Punt de trobada de la música al voltant dels nostres instruments més tradicionals.

Buscar