DOLÇ NADAL

La Dolçaina Magica

La Colla de Xirimiters Pere Bigot de Benissa presenta el Conte musical: Dolç Nadal-La Dolçaina Màgica.

. Escrita per Pablo León Vidal, amb música original de Francisco Valor Llorenç i dirigida per Santi Bertomeu, amb la col·laboració del grup de Teatre La Cultural de Benissa, l’escola de Teatre i el grup de gimnàstica rítmica de Benissa.

Xiquetes i xiquets de Benissa, la Colla de Xirimiters Pere Bigot de Benissa té el plaer de convidar-vos al Conte-Musical “DOLÇ NADAL – LA DOLÇAINA MÀGICA” que realitzarà el proper dissabte 21 de desembre, a les 18:30h, al Centre d’Art-Tallerd’Ivars de Benissa. Es tracta d’un espectacle sobre un conte original de Pablo León, amb música de Francisco Valor, dirigida per Santi Bertomeu, amb la col·laboració del grup de Teatre La Cultural, l’Escola de teatre de Benissa, els Patges Reials i elgrup de gimnàstica rítmica del municipi. La protagonista, Clara (Irene), és una xiqueta benissera que ens conta, amb l’ajuda de les seues amiguetes, una història que va ocórrer fa molts, molts anys. A més a més, el Tio Mario i molts altres personatges vos faran passar unavesprada d’allò més divertida. La temàtica és nadalenca i està adreçada, principalment, als més menuts. Al finalitzar l’espectacle, es sortejarà una dolçaina entre tots els xiquets i xiquetes que assistisquen a la representació. Tot seguit, podran entregar les cartes a l’Emissari Reial. L’obertura de portes serà a les 18h fins completar l’aforament del Centre d’Art-Taller d’Ivars i l’entrada és gratuïta.

Vos esperem!!.

11 de desembre de 2019 | 3:57 pm Xirimita Comentaris tancats a DOLÇ NADAL

XIRIMITA Ràdio

Pòxims esdeveniments

No hi ha esdeveniments programats en aquest moment.

Disc Colla Federal

Conveni de col·laboració entre el Institut Valencià de Cultura i la FVDiT

Xarxes Socials

twitter Facebook

Col·laboradors de la Federació

aliaga np paco-besso paco-escudero
els-bessons

Cercar

 

Arxius