Buscar

FOLKASAGUNT

SOROLL I FESTA

El pròxim dia 21 de desembre tindrà lloc una nova edició del FolkaSagunt 2019 titolat “Soroll i festa”.
Des de que començà el 2011 el primer FolkaSagunt, cada any, hem rebut i hem tingut el gust de gaudir d’un grup d’amics convidats, amb els que ens uneix la devoció en la pràctica de la música folk i tradicional de les nostres terres d’origen. El grup saguntí Germans Caballer i Amics, com a amfitrió, prepara una actuació única amb un fil conductor que fa que cada any siga una edició especial. Cada 2 anys, des de fa 5, tenim el gust de compartir l’escenari amb un grup valencià.

Enguany tindrem com a convidat de luxe a La Xe-ranga, una nova formació que té per objectiu normalitzar l’ús de la dolçaina junt a altres instruments, sempre buscant noves sonoritats i apostant per una qualitat musical, per tal de fer festa amb diversió fan tot tipus de repertori: el propi i tradicional de la dolçaina però també beuen d’altres fonts com les bandes de música, les xarangues navarreses, les big-bands… i fins i tot el rock i pop més actual.

dav

Vos esperem a aquest espectacle en el que les dues formacions vos farem viure un esclat de “Soroll i festa”. El FolkaSagunt està organitzat per l’associació “Amics de la Música Tradicional. Dolçainers de Sagunt” i l’Ajuntament de Sagunt. L’acte està inclòs en la programació cultural de l’Ajuntament de Sagunt i va ser ajornat per coincidència amb les últimes eleccions generals. La entrada es de 7 euros. Si necessiten més informació, poden trucar al 606936131 (Eduard) o escriuren’s al nostre correu germanscaballer@gmail.com. Gràcies per ajudar-nos a difondre la nostra música tradicional.

Comparteix

FVDIT PRODUCCIONS

Música i Territori--- vol. 1

Primer disc de la col·lecció de discos anomenats Musica i Territori un projecte de la FVDiT. En aquest primer lliurament estan representades les comarques de...

Ràdio
Podcast

Benvinguts a les emissions de XIRIMITA Ràdio

Punt de trobada de la música al voltant dels nostres instruments més tradicionals.

Buscar