XVIé Festival de Colles

La primera part del concert serà interpretada pels companys de la colla LARRAIX de El Campello, dirigits per Luis Seguí. La segona part anirà a càrrec de la colla contestana, dirigida per Francisco Valor. Aquest any la colla ha decidit fer entrega del Reconeixement Passet a Passet al tabaleter Vicent Borràs “Faenes”, natural d’Algemesí. Ell és un tabaleter referent i pioner, profesor des de 1982, però més bé un Mestre de Mestres. Tabaleter i percussionista des dels inicis del mític grup La Inestable, ha estat ell qui ha gravat els ritmes de percussió amb els que la majoria d’alumnes de dolçaina i tabal n’estudien el repertori. 
A continuació adjuntem el fullet de mà.Vos esperem aquest dissabte 7 de març a les 19:30h al Centre Cultural el Teular de Cocentaina.
Salutacions!Colla Mal Passet de Cocentaina

2 de març de 2020 | 5:12 pm Xirimita Comentaris tancats a XVIé Festival de Colles

XIRIMITA Ràdio

Pòxims esdeveniments

No hi ha esdeveniments programats en aquest moment.

Disc Colla Federal

Conveni de col·laboració entre el Institut Valencià de Cultura i la FVDiT

Xarxes Socials

twitter Facebook

Col·laboradors de la Federació

aliaga np paco-besso paco-escudero
els-bessons

Cercar

 

Arxius