Buscar

XVIé Festival de Colles

La primera part del concert serà interpretada pels companys de la colla LARRAIX de El Campello, dirigits per Luis Seguí. La segona part anirà a càrrec de la colla contestana, dirigida per Francisco Valor. Aquest any la colla ha decidit fer entrega del Reconeixement Passet a Passet al tabaleter Vicent Borràs “Faenes”, natural d’Algemesí. Ell és un tabaleter referent i pioner, profesor des de 1982, però més bé un Mestre de Mestres. Tabaleter i percussionista des dels inicis del mític grup La Inestable, ha estat ell qui ha gravat els ritmes de percussió amb els que la majoria d’alumnes de dolçaina i tabal n’estudien el repertori. 
A continuació adjuntem el fullet de mà.Vos esperem aquest dissabte 7 de març a les 19:30h al Centre Cultural el Teular de Cocentaina.
Salutacions!Colla Mal Passet de Cocentaina

Comparteix

FVDIT PRODUCCIONS

Música i Territori--- vol. 1

Primer disc de la col·lecció de discos anomenats Musica i Territori un projecte de la FVDiT. En aquest primer lliurament estan representades les comarques de...

Ràdio
Podcast

Benvinguts a les emissions de XIRIMITA Ràdio

Punt de trobada de la música al voltant dels nostres instruments més tradicionals.

Buscar