Buscar

Dolçaina i tabal a les comarques d’Alacant 2019

Amb satisfacció donem les gràcies a la Diputació d’Alacant que per tercer any fem possible la campanya “Dolçaina i tabal a les comarques d’Alacant 2019”.

17 activitats fetes a diferents poblacions alacantines, amb 17 agrupacions de dolçaina i tabal de la província d’Alacant. Vam començar el 30 de març amb el concert de la Colla “La Degollà” d’Alcoi a Agres i vam concloure l’11 de novembre a Monforte del Cid amb la Colla “El Tossal” de Sant del Raspeig.

Agraïm a la Diputació d’Alacant i a les localitats participants que han estat: Benialfaqui (Planes de la Baronia); Gata de Gorgos; Almoradí; Jesús Pobre (Dénia); Setla de Nunyes (Muro); Guardamar del Segura; L’Alqueria d’Asnar; Mutxamel; Agres; Monòver; Camp de Mirra; Xaló; Polop de la Marina; Benimassot; Monforte del Cid; i Hurchillo (Orihuela) i Millena.

Federació Valenciana de Dolçainers/res i Tabaleters/res

Comparteix

FVDIT PRODUCCIONS

Música i Territori--- vol. 1

Primer disc de la col·lecció de discos anomenats Musica i Territori un projecte de la FVDiT. En aquest primer lliurament estan representades les comarques de...

Ràdio
Podcast

Benvinguts a les emissions de XIRIMITA Ràdio

Punt de trobada de la música al voltant dels nostres instruments més tradicionals.

Buscar