Buscar

Nova època per a la revista el “El Faristol”

Ací teniu el nou numero en format digital, que en breu arribarà a les vostres mans en paper.

Amb la portada guanyadora de l’I concurs de portades de l’autor Manolo Torrens Berenguer de la Colla El Cascabot. comença una nova etapa de la revista amb molta il·lusió i la intenció de donar-li continuïtat.

Amb periodicitat quatrimestral es posa en marxa un  projecte que no ha de ser només de l’equip de redacció o de la junta directiva, un projecte de tots i per a tots.

És desig de l’equip de redacció compost per Paco de Domingo, Susi Gabarda, Eduard Caballer, Eva Ortiz, Ramón Ventura i de la junta directiva que numero a numero anem millorant els continguts.

Per a això us animem perquè feu de “El Faristol” la vostra revista.

Amb una elegant maquetació de SP disseny i fotografia i les col·laboracions de Joan Josep Trilles, Daniel López, Sanimusic, EMTiD Algemesí, Rafael Soriano, José Salmerón, Paloma Mora, Héctor Llorca, Andrés Felici, Els Bessons, Pau Puig desitgem que aquest primer numero de la revista siga del vostre grat.

Ja estem esperant les vostres col·laboracions per al numere 004.

Fins llavors salutacions cordials.

Punxar ací per a accedir a la revista.

 La redacció de la revista “El Faristol”

Comparteix

FVDIT PRODUCCIONS

Música i Territori--- vol. 1

Primer disc de la col·lecció de discos anomenats Musica i Territori un projecte de la FVDiT. En aquest primer lliurament estan representades les comarques de...

Ràdio
Podcast

Benvinguts a les emissions de XIRIMITA Ràdio

Punt de trobada de la música al voltant dels nostres instruments més tradicionals.

Buscar