FolkaSagunt 2020 “…les músiques i els romanços..”

Aquest dissabte dia 7 de novembre tindrà lloc una nova edició del FolkaSagunt 2020 titolat “…les músiques i els romanços…”.

Des de 2006 i el 25 aniversari com a dolçainers, els Germans Caballer i Amics, s’en ocupa de difondre la nostra música popular i tradicional amb el format folk, barrejant les dolçaines amb tota clase d’instruments. En 2011, encetarem el camí amb el Festival FolkaSagunt que es celebra anualment, sempre amb l’ajut de l’Excm. Ajuntament de Sagunt.

Sempre hem comptat amb la participació d’un grup convidat, bé de les nostres terres, com d’altres terres llunyanes geogràficament, però molt a prop des del punt de vista musical i dels sentiments. Però enguany, més “a prop” és impossible perquè tindrem un FolkaSagunt especialment saguntí. A més dels Germans Caballer i els seus Amics habituals, tindrem amb nosaltres a Hilari Alonso, un amic saguntí que, amb el seu grup, presentarà a casa les seues cançons i el seu art.

El FolkaSagunt està organitzat per l’associació “Amics de la Música Tradicional. Dolçainers de Sagunt” i l’Ajuntament de Sagunt. L’acte està inclòs en la programació cultural de la Tardor de l’Ajuntament de Sagunt.

La entrada es de 9 euros. Si necessiten més informació, poden trucar al 606936131 (Eduard) o escriuren’s al nostre correu germanscaballer@gmail.com.

Gràcies per ajudar-nos a difondre la nostra música tradicional.

La informació en castellà la podràn trobar ací: http://www.aytosagunto.es/es-es/agenda/Paginas/Folkasagunt-2020.aspx

6 de novembre de 2020 | 10:21 am Xirimita Comentaris tancats a FolkaSagunt 2020 “…les músiques i els romanços..”

XIRIMITA Ràdio

Pòxims esdeveniments

No hi ha esdeveniments programats en aquest moment.

Disc Colla Federal

Conveni de col·laboració entre el Institut Valencià de Cultura i la FVDiT

Xarxes Socials

twitter Facebook

Col·laboradors de la Federació

aliaga np paco-besso paco-escudero
els-bessons

Cercar

 

Arxius