Buscar

FolkaSagunt 2020 “…les músiques i els romanços..”

Aquest dissabte dia 7 de novembre tindrà lloc una nova edició del FolkaSagunt 2020 titolat “…les músiques i els romanços…”.

Des de 2006 i el 25 aniversari com a dolçainers, els Germans Caballer i Amics, s’en ocupa de difondre la nostra música popular i tradicional amb el format folk, barrejant les dolçaines amb tota clase d’instruments. En 2011, encetarem el camí amb el Festival FolkaSagunt que es celebra anualment, sempre amb l’ajut de l’Excm. Ajuntament de Sagunt.

Sempre hem comptat amb la participació d’un grup convidat, bé de les nostres terres, com d’altres terres llunyanes geogràficament, però molt a prop des del punt de vista musical i dels sentiments. Però enguany, més “a prop” és impossible perquè tindrem un FolkaSagunt especialment saguntí. A més dels Germans Caballer i els seus Amics habituals, tindrem amb nosaltres a Hilari Alonso, un amic saguntí que, amb el seu grup, presentarà a casa les seues cançons i el seu art.

El FolkaSagunt està organitzat per l’associació “Amics de la Música Tradicional. Dolçainers de Sagunt” i l’Ajuntament de Sagunt. L’acte està inclòs en la programació cultural de la Tardor de l’Ajuntament de Sagunt.

La entrada es de 9 euros. Si necessiten més informació, poden trucar al 606936131 (Eduard) o escriuren’s al nostre correu germanscaballer@gmail.com.

Gràcies per ajudar-nos a difondre la nostra música tradicional.

La informació en castellà la podràn trobar ací: http://www.aytosagunto.es/es-es/agenda/Paginas/Folkasagunt-2020.aspx

Comparteix

FVDIT PRODUCCIONS

Música i Territori--- vol. 1

Primer disc de la col·lecció de discos anomenats Musica i Territori un projecte de la FVDiT. En aquest primer lliurament estan representades les comarques de...

Ràdio
Podcast

Benvinguts a les emissions de XIRIMITA Ràdio

Punt de trobada de la música al voltant dels nostres instruments més tradicionals.

Buscar