Obres finalistes del 2on Concurs de Composició “Joan A. Martínez”

El 2on Concurs de Composició “Joan A. Martínez” convocat pel Grup de Xirimiters i Tabaleters L’Aljub de Bocairent amb el patrocini de l’Ajuntament de Bocairent ja té seleccionades les quatre obres finalistes.

El jurat del Concurs, format per Antoni De La Asunción Andrés, Xus Gandia Navarro, José Rafael Pascual Vilaplana i Pilar Vaño Bacete (Presidenta del Jurat), ha acordat per majoria proposar entre les 16 obres presentades al concurs, aquestes quatre obres com les finalistes del 2on Concurs per a Dolçaines i Percussió, indicades per ordre alfabètic:**

** Cercavila de la recerca

** Clamaj

** El carrer de les Voltes

** Tradició, Dolçaina i Percussió.

Durant les properes setmanes es determinarà la data del Concert al que es votaran i lliuraran els premis del concurs. El primer premi el decidirà el Jurat (dotat amb 1.000 €), el segon premi el votarà el públic (dotat amb 500 €) i la menció d’honor l’atorgarà el Grup de Xirimiters i Tabaleters l’Aljub (sense dotació econòmica).

Tota la informació a L’Aljub de Bocairent | Facebook

25 d'agost de 2021 | 12:28 pm Xirimita Comentaris tancats a Obres finalistes del 2on Concurs de Composició “Joan A. Martínez”

XIRIMITA Ràdio

Pòxims esdeveniments

No hi ha esdeveniments programats en aquest moment.

Disc Colla Federal

Conveni de col·laboració entre el Institut Valencià de Cultura i la FVDiT

Xarxes Socials

twitter Facebook

Col·laboradors de la Federació

aliaga np paco-besso paco-escudero
els-bessons

Cercar

 

Arxius