Buscar

Concert de presentació nou disc “La Suite del Bescuit”

El pròxim dissabte 12 de febrer, a les 19:00 h, en l’Auditori de Canet d’en Berenguer tindrà lloc la presentació del nou disc de Germans Caballer i Amics titolat “La Suite del Bescuit”. Entrada gratuïta. Anticipada en l’Auditori per les vesprades o en notikumi.com. Aforament limitat

“La Suite del Bescuit” és una creació i producció de David Reig Delhom, company i un dels Amics que formen part del grup “Germans Caballer i Amics”.

Segons ens diu l’autor, a banda d’altres acepcions, la suite és un terme que ens remet a una forma musical que va aparéixer com a tal en el barroc i estava formada per una sèrie de danses. També és una paraula francesa amb la qual es designa una composició musical formada per parts independents encara que amb certa unitat, o bé una col·lecció de composicions distintes reunides per l’autor en raó d’alguna afinitat.

“La Suite del Bescuit” és una composició instrumental  d’una dotzena de melodies escrites per a tocar-les amb dolçaina al balcó de la casa del seu compositor, durant les sis setmanes del confinament de 2020. Cada melodia està dedicada a cadascun dels bescuits que ell i la seua familia varen fer, i es varen menjar. El disc va estar gravat per Germans Caballer i Amics durant el 2021, i ara ha aplegat el moment de donar a conéixer el nostre treball. Esperem que us agrade.

Per a que feu un tast, vos adjuntem el videoclip d’un dels temes que composen el disc.

www.germanscaballer.com

GERMANS CABALLER i AMICS

Comparteix

FVDIT PRODUCCIONS

Música i Territori--- vol. 1

Primer disc de la col·lecció de discos anomenats Musica i Territori un projecte de la FVDiT. En aquest primer lliurament estan representades les comarques de...

Ràdio
Podcast

Benvinguts a les emissions de XIRIMITA Ràdio

Punt de trobada de la música al voltant dels nostres instruments més tradicionals.

Buscar